Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 19 октомври 2009 г.

Насам, народе: сензационно, но съвсем реалистично предсказание за скорошното и единствено възможно оправяне на България!

2011 година. Най–после е избран изпълнител за прокопаване на тунел под прохода Шипка. Месец по-късно челната копаеща машина се разтърсва от мощен удар и спира. Екипът от специалисти и работници се събира мястото, а после следва буря от възклицания, вариращи от „О, май год!” до „Бах мааму!”.
Скоро идва полиция, после официални лица, районът е отцепен. Всички следят новините и сменят канала точно преди спорта, което срива тотално рекламния пазар. За всеки случай проектът е променен и се почва копаене на съвсем друго място, но и там се повтаря същото – удар и т.н.
Извиканите на място геолози (впрочем, доста идват по собствено желание) само констатират неумолимата истина – тунел няма да има.
Понеже цялата основа за планината е един огромен слитък самородно злато, с тегло около десет милиарда тона!!!
Когато научава новината, министър-председателят, който в момента одобрява стратегия за доказване, че всъщност сега народът живее много по-добре от преди две години, се сепва, отказва да отиде да открие линията на метрото „Люлин–Перник” и звъни на президента. (Дочети до края >>>>> )

3 коментара:

Анонимен каза...

Авторът е блогерът с име "Тимур и неговите командоси" на

http://timurcommandos.blogspot.com/2009/09/blog-post_13.html

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря, поправих връзката, насочих я към първоизточника!

Тимур и неговите командоси каза...

Няма проблем -харесвам и уважавам този блог. За съъжаление, стотици други не пожелаха да го направят, въпреки че публикуването с линк е разрешено. Но те предпочетоха да го подпишат със своите имена.
Абе - България...