Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 октомври 2009 г.

Онлайн-изданието на списание ИДЕИ

Намира се ТУК.

В него ще публикуваме и текстове, които не са могли да попаднат - по една или друга причина - в книжното издание. Това последното трябва да се появи, т.е. да излезе на книжния пазар - по уверенията на шефа на печатницата - до края на следващата седмица. Съжалявам, че толкова се забави, но пък има и една поговорка, която донейде успокоява: "Бързата кучка слепи ги ражда". Първият брой на списание ИДЕИ ще се води ноемврийски.

Най-хубавото на философските списания е, че материалите в тях никога не остаряват...

(Забележка: Четенето на онлайн изданието няма да може да замести четенето на книжния вариант. Книжното издание си има ред безспорни предимства. Смятаме, че по-младите хора трябва да бъдат насърчени да се върнат към четенето на традиционните - "конвенционални" - книги и списания, предразполагащи към усамотение и размисъл. Да четеш философско списание онлайн е все едно да четеш книжно списание не у дома си, а на улицата, в гълчавата на всекидневието. Интернет е точно едно не спиращо да боботи безкрайно множество от хора, всеки от които сякаш точно заради това се е отказал от задачата да мисли...)

Няма коментари: