Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 20 ноември 2009 г.

Посетете едно ново, интересно и смислено място в българския интернет: сайта "Българската 1989-та"

Получих тия дни имейл, благодарение на който разбрах за създаването на интересен и полезен сайт (блог), наречен "Българската 1989-та". Негови създатели са П.Добрев и Н.Колев. Сложих си адреса му в списъка си с блогове и сайтове, които следя и чета всеки ден. Мисля, че тази информация ще е полезна и за всички ония, които са небезразлични към събитията, бележещи началото на пътя на България към свобода, демокрация, просперитет, т.е. началото на прехода на България от комунизъм към човешко общество. А ето и съобщението, за което стана дума:

Здравейте,

На годишнината от първия свободен митинг в София след 10-ти, с колегата Николай Василев се радваме да ви представим сайта "Българската 1989-та".

Постарали сме се да качим доста информация за събитията, които са се случили у нас през годината на промяната. Данните са събрани предимно от съвсем скорошни журналистически разследвания по темата, както и от богатия аудио архив на Петър Бояджиев, предоставен ни безвъзмездно.

Предстои да бъдат качени още доста неща. Надяваме се да намерите проекта ни за полезен.

Поздрави, Петър Добрев

Няма коментари: