Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 14 март 2010 г.

Участвайте в анкета, която ви дава шанс да допринесете за свалянето на Първанов от президентския пост

На едно място открих анкета с един-единствен въпрос: Съгласни ли сте с искането за отстраняване на Първанов? Разбира се, гласувах с единствено възможния за мен отговор: Да, крайно време е да си ходи! Като мен са гласували повече от 70% от участвалите в анкетата. На Гоце върват 7% от участниците в анкетата. Това означава - като добре знам нагласите в обществото, особено сред ползващите интернет - че цялата администрация на Президентството е била мобилизирана, за да гласува по този начин. Не вярвам да има човек, който от чиста съвест да подкрепя все още големия приятел на Путин и (п)Резидент не на България, а верен и добре платен слуга на Русия.

Струва ми се, че повече хора трябва да вземат участие в тази анкета, тя все пак е нещо, което можем да направим - за да подкрепим искането за импийчмънт на парламентарното мнозинство. Все нещичко трябва да се направи, та Гоце тоя път да си отиде. Ето защо си позволявам да призова всички посетители на този блог да отидат и да гласуват в анкетата. Призовавам и другите блогъри да разпространят известието за съществуването на такава анкета, та в нея да се включат и техните читатели и (по)читатели. Ето на това нещо му казвам "блогърско цунами", впрочем, дадох заявка за такава лекция в третата национална среща на блогърите, която ще се проведе във Велико Търново. И за идеята на което ще пиша след малко.

Та това е, моля, участвайте в анкетата, това има смисъл. Винаги има смисъл да не стоим безучастни, а нещичка да правим с оглед да допринесем за развитието на събитията в желаната посока. Ако и това не правим, сами себе си ще осъдим на безсмислено разпиляване на човешката енергия, която е концентрирана във всеки един от нас. От нас просто се иска да обединим усилията си в ясна посока и тогава ще постигнем много повече.


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

4 коментара:

Анонимен каза...

Твърдение А: „Коренът на нашите беди и проблеми е нашата примиреност пред лъжата, от която тръгват всички пороци, докато само всеотдайността и почитта към истината единствени могат да сложат всяко нещо на точното му място. Нищо не е както трябва в страни, в които лъжльовците се чувстват като жаба в блато, а пък в безнравственото тресавище, в което пребиваваме, и с което сме свикнали така, че ни е даже съвсем уютно, няма как да не се родят най-грозни и ужасни чудовища и влечуги.”


Твърдение Б: „На едно място открих анкета с един-единствен въпрос: Съгласни ли сте с искането за отстраняване на Първанов? Разбира се, гласувах с единствено възможния за мен отговор: Да, крайно време е да си ходи! Като мен са гласували повече от 70% от участвалите в анкетата. На Гоце върват 7% от участниците в анкетата.”

Кое все пак е вярно - А или Б? Защото според мен не може и двете да са верни едновременно.

Ангел Грънчаров каза...

Двете твърдения се свързват в прекрасна хармония: крайно време да си иде тоя, който е въплъщение на лъжливостта в българската политика, време е да си иде най-големият лъжльо, вождът на лъжците, които именно превърнаха България в страна на лъжата, а пък вожда си, най-големият лъжльо - в държавен глава на страната на лъжата. И когато той си отиде, а постепенно след това си отидат и другите като него, тогава малко по малко ще почне да се намалява нравствената поквара, в която пребивават нацията и страната...

Анонимен каза...

Тук също има една много, ама много интересна анкета с участието на Гоце!

Анонимен каза...

Успех в свалянето на президента.Това в момента е най-важното за България.А Дянков и Борисов ще ви се отблагодарят подобаващо.Заслужавате си го!!!