Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 27 април 2010 г.

Обама се очертава като мекушав мухльо, какъвто Америка отдавна не е имала за президент

В края на своята последна статия Революция оранжевых кирпичей (Революцията на оранжевите тухли), където тя пише за неотдавнашната "революция" в Киргизия, г-жа Валерия Новодворская е написала една важна констатация, която преведох за вас, за да я имаме предвид; ето какво пише руската "желязна леди", като при това е съвсем права:

Барак Обама по неопитност (изглежда неопитността му започна да става професионална) създаде много опасен прецедент: легитимира свалянето на неугоден на Москва президент. Е, а като Кремъл тръгне да сваля всички, които не му харесват, по всички наоколо? Например, президентите на Грузия, Естония и изпълняващите задълженията на държавен глава в Молдавия? Та нали молдавската гроздова революция, премахнала от властта комунистите, предизвика гърчове у Кремъл.

А замислял ли се е президентът Назърбаев за това, че на Лубянка може да й дойде в главата да махне и него? С една дума, умелият разработчик господин Путин се изхитри да завърти около пръста си младия американски президент. Казвахме ние: Америка, избери Макейн, него на мекушавост няма да го подведеш, старият кон няма да изхаби браздата".

Това пише уважаваната г-жа Валерия Новодворская. Напълно верна констатация: сегашният американски президент Обама се очертава като мекушав мухльо, какъвто Америка отдавна не е имала за президент. Не е имала от времето на фастъкчията Джими Картър. От времето на Картър и заради глупавата му политика Америка има за обеца на ухото ислямистки Иран, за появата на който оня мухльо Картър с тъпата си левашка политика има голяма, ако не решаваща заслуга. А тоя мухльо Обама каква ли тежка обеца ще окачи на ухото на днешна Америка?

Аз обаче знам едно: ако има нещо, което американците единодушно ненавиждат, то това е мекушавостта. По тази причина надеждата ми е повечето американци да отрезвеят дотам, че да не допуснат тоя мухльо за втори мандат. Щото иначе ще направи такива поразии, каквито американците не са и сънували...


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

Няма коментари: