Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 20 юни 2010 г.

Символ на "правата вяра" на социалисто-комуноидите по света и у нас

Българското политическо лицемерие не е уникално явление. Още по-малко е уникално лицемерието на социалистите по света. А шизофреничното лицемерие на социалистите – бивши комунисти - е по-скоро правило. При тях религиозната догма е свещен закон, който е пределно ясен:

САЩ са Сатаната! Символ на всичкото зло по света и геена огненная за порока и моралната поквара. Основните проводници на дяволовото и злото са Европейският Съюз, НАТО и всичко, което по някакъв начин е свързано със западноевропейската цивилизация, принципите на демокрацията, гражданското общество и пазарната икономика, третираща равноправието на стопанските субекти.

СССР, разбирай – Русия, е Царството Божие! Символ, защитник и хранителница на правата вяра и родина на Пророка (Ленин), чиито свети мощи са изложени за поклонение в мавзолей до стените на Светия Храм (Кремъл). Руският език е езика на божието слово и Пророка. Руската култура е културата на Светите писания (комунистическата идеология), радетелите и мъчениците за правата вяра.

Имат си своите Свети места, Свети мъченици, Свети подвизи и безпределна вяра в Доброто. По един квазишизофреничен начин символизиращо едновременно Светлото Минало и Светлото Бъдеще, като антипод на Мрачното Настояще – царството на Сатаната и в очакване на Страшния съд (Световната революция).

Ако използвате гореописаната матрица на простоустроените червени душици и всяко ляворадикално нейно клониране с лекота бихте си обяснили цялата психология и история на комунистическата идеология. Разбира се задължително е да се имат предвид основни нейни характеристики, като кръвожадност, омраза, йезуитско лицемерие и религиозен фанатизъм.

Добавете ядрени оръжия на вкус и да ви е сладко! :)

Автор: Kostadin


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

Банкови сметки за подпомагане на блога, на вестник ГРАЖДАНИНЪ и на списание ИДЕИ


ПРОЧЕТИ електронния вариант на излезлите досега броеве на сп. ИДЕИ

ЗА КОНТАКТ

Няма коментари: