Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 2 юни 2010 г.

Мое участие в предаване на БНТ - Пловдив в петък

Предаването се нарича МЕСТНО ВРЕМЕ и негов водещ е Камен Коларов. Излъчва се в петък, начало 18.50 часа. Ето съобщението за съдържанието на предаването за този петък:

Депутатът от „Коалиция за България” Захари Георгиев ще гостува в предаването на БНТ-Пловдив „Местно време” на 4 юни от 18 часа и 50 минути. Темите на разговора с него са: дали актуализацията на държавния бюджет ще блокира местната власт и има ли финансова блокада на Пловдив.

В „Местно време” ще включим и проф. Владимир Чуков – арабист, с анализ на конфликта в Близкия Изток.

С философа Ангел Грънчаров ще разговаряме за образованието у нас, както и за това как икономическата криза провокира духовното.

Въпроси към гостите могат да бъдат задавани директно тук като коментари към публикацията.

Понеже съм последен от участниците, сигурно е, че последните минути от предаването ще бъдат с мое участие. Вероятно това ще е някъде след 19.30 ч., не зная, не съм информиран каква е продължителността на предаването.

Аз ще се опитам да взема видеоклипче със запис на разговора ни, който да сложа тук, в блога, ама не е сигурно, че ще ми го дадат. Така че който иска да гледа предаването, ето, вече знае кога започва и към колко часа ще се изказвам аз, заповядайте!


Бихте ли помогнали финансово една книга за българското образование да бъде отпечатана, да види бял свят? Ако сте способни на такъв благороден жест, вижте:

Подписка за неиздадена още книга може да спаси от провал намерението да бъде изобщо издадена

ЗА КОНТАКТ



ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

2 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров,
Блогът ли ти е хакнат или се бъзикаш ? Ама не мога да разбера какво правиш по цици в прегръдките на Доган?
http://aig-humanus.blogspot.com/search?updated-max=2010-05-30T07%3A32%3A00%2B03%3A00&max-results=6

Ангел Грънчаров каза...

Какви цици?! Кво ти става?!