Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 7 декември 2010 г.

В младите е надеждата за промени, в тях е и силата

Г-н Грънчаров, днес придвижих за печат статията Ви "Българското образование се нуждае не от реформи, а от същностна духовна революция". Статията ще излезе в бр. 1/2011 г. на списание "Организация и управление на училището и детската градина". Хубавото е, че статията ще бъде прочетена от голям брой директори на училища и детски градини, а и от учители - тиражът на списанието за тази година беше 1670 бр. Надявам се през следващата година да се увеличи.

Приятна вечер Ви желая - Венцислав Крумов

Здравейте, драги г-н Крумов,

Много Ви благодаря за това, което сте направили. Да се надяваме, че публикуването на тази статия ще има все пак някакъв ефект. Което обаче изобщо не е сигурно. Имам страх, че мнозина от директорите по-специално съвсем няма да разберат това, което казвам.

Аз напоследък, след дълги опити да бъда чут от институциите, почнах да се обръщам направо към учениците. Открих, че те много по-добре ме разбират. Смятам, че в тях е надеждата за промени. В тях е и силата.

С поздрав: Ангел Грънчаров

Няма коментари: