Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 20 декември 2010 г.

Таваришчи-другари, да защитим идолите и символите, без които нашта свята комунистическа вяра ще отиде по дяволите!

В свой коментар под заглавие Да живее антифетишизмът! журналистът Иво Инджев продължава анализите си по повод на действията на инициативна група, действаща пред институциите за демонтирането на паметника на Съветската армия-поробителка. Ето окъс от написаното току-що от него:

Не знам дали по Коледа стават чудеса, но самата мисъл, че им се клати паметникът, хвърли в чуден бяс фетишистите на съветските символи. Те се имат за антифашисти, макар да се кланят на червената разновидност на фашизма, който има същите идеологически социалистически корени. Само че срещу себе си имат не само… антифашисти (двойно по-истински, защото са и против комунизма като побратим на фашизма), но и антифетишисти.

Съобщението, че министерството на културата е информирало официално Инициативния комитет за демонтиране паметника на съветската армия в София, че той не е “историческа ценност” явно наруши равновесието не само на самия паметник, но и на онези, които си правят кумир от него (макар да е казано: ”… не си правете кумири…”).

И така нататък, прочете останалото в неговия блог. Там например става ясно, че другарите-таваришчи, искащи паметника на Окупатора да краси пъпа на столицата ни за вечни времена, щели били да протестират лично срещу Иво Инджев, който е в упоменатата инициативна група; това пък ме подтикна да напиша следния памфлетически коментар там, в блога на Инджев, за да представя по възможност по-подробно най-съкровените вопли на така нараненото комунистическо сърце:

Другари и другарки, таваришчи, камараден - абе много си позволява тоя Инджев бе?! Докога ще търпим тия нечовешки мъчения и издевателства, туй бъркане в най-интимните кътчета на комуно-пролетарските ни души?! То се не търпи вече бе, таваришчи!!! Дайте нещо да направим, за да си защитим кумирите, идолите, идеалите, фетишите, тотемите, а именно:

1.)Другарите Гоце и Путин, Ленин да им дава живот и здраве, милите, та да ни радват още 1000-до години барем;

2.)Другарите Ленин, Сталин, Хитлер, Живков (вечная му память!), да им се свети името во веки веков;

3.) Паметниците на братската Съветска армия-освободителка, която поне за 45 години ни освободи от ненавистната свобода, от омразната демокрация и от техния най-заклет проводник и защитник - американският империализъм;

4.) Газпром, газопровода "Южный поток", АЕЦ-Белене, резиденцията на таваришч Лужков на устието на Камчия и пр. идоли на вечната и нерушима болхаро-советская и болхаро-русская дружба.

И так далее, и прочие; таваришчи, другари, камараден - има ли още нещо свято за наште комуно-социалистически души, с което още не се и изгаврило туй чудовище Иво Инджев, а?! Кажете, докога ще търпим тоя заклет враг на нашто вечно добруване под сянката на Кремълския престол?!

Другари, камараден, таваришчи - да скокнем немедлено за да защитим наште велики идоли и фетиши! Идолите и символите, без които нашта свята комунистическа вяра за миг ще отиде по дяволите! Долу ръцете от паметника на братската Съветска армия-освободителка - упованието и стража на нашто добруване под сянката на Кремльовский престол! Да линчуваме собственоручно тоя продажен слуга на американския империализъм и на проклетата световна демокрация - най-заклетият враг на нашто всенародно добруване под сянката на свещенний Кремльовский престол Иво Инджев! Линч! Смерт! Проклятие! Долой!

Да здравствует СССР! Да здравствует коммунизм! Да здравствуют автоматите Шпагин и Калашников! Да здравствуют непобедимие советско-руские танки! Да здравствует пловдивский Альоша! Долой болгарская демократия! Долу Болхария, да здравствуют СССР и Матушка Россия! Мир во всем мире! Долой злейший враг мира и дружбы между народами Иво Инджев!

Няма коментари: