Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 6 февруари 2011 г.

Електронното преброяване разруши мита за изчезващата българска нация: 50 милиона се определиха за българи!

Препечатано от: 50 милиона българи се преброиха по интернет до момента от блога Истината такава, каквато можеше да бъде!?

Електронното преброяване е на път да разруши мита за изчезващата българска нация. По последни данни на електронният адрес на преброяването до момента са се преброили 50 милиона българи. Интересна подробност е, че 49 милиона и 250 хиляди са участвали в преброяването от чужбина, тоест се явяват емигранти, но въпреки това са решили да се включат в броенето на нацията.

Обнадеждаващо е, че като българи са се преброили даже второ и трето поколение емигранти. Сензационна подробност е, че в преброяването е участвала и Дилма Русев по известна като президент на Бразилия, която също се е преброила за българка. От външно министерство поднесоха своите извинения за временните проблеми с достъпа до сайта на преброяването, който е бил временно недостъпен поради огромния интерес на българите в чужбина.

Според социолози, числото на българите би могло да достигне чудовищната стойност от 100 милиона и с това да станем водеща по многобройност нация в Европа. Успокоително за националистите близо 95% от преброилите се до момента са се самоопределили като етнически българи.

Други любопитни подробности са че професионално преброените са разделени както следва: 5 милиона лекари и медицински работници; 7 милиона инженери; 6 милиона преподаватели и научни работници; 15 милиона строителни работници и технически кадри за строителството; 10 милиона селскостопански работници; 6 милиона предприемачи.

Според специалисти, броят на българите би могъл да достигне и доста по-внушителни размери ако Китай не беше блокирал достъпа до интернет страницата на електронното преброяване уплашен, че голяма част от гражданите му биха се писали българи.

Няма коментари: