Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 20 март 2011 г.

Блудкава чалга-комуноидна тъпотия

Списувачите от блога Истината такава, каквато можеше да бъде пак са се олели, пак са се отдали на словесно чикиджийство (пардон!) като са сочинили текст със заглавие Щатите, Франция и Англия разпространиха списък с критерии на които трябва да отговаряте, ако желаете да бъдете освободени!, в който, изсмуквайки "аргументи" от пръстите, са си позволили да приравнят защитниците на свободата, на човешките права и на демокрацията в съвременния свят с комунистическите агресори.

Та т.н. "критерии" са им чисто и просто тъпи, нещо че претендират за някакво извратено остроумие; но твърде показателен е "списъка на към момента неподлежащи на освобождение народи", а именно:

Руския, Китайския, Северновиетнамския, Венецуелския, Кубинския, Сомалийския, Бахрейнския, Иранския, Тибетския, Тайванския, Зимбабвийския, Анголския, Мианмарския и др.

което и показва сърдечните симпатии на анонимния списувател с алено-червено сърце, наричащ се "Чергар". Та в тази връзка ми се наложи да реагирам на тази тъпня, което сторих със следните думи:

Чергаре, пажалуйста, недей да приписваш признаците на съветските "асвободители" на защитниците на свободата и на демокрацията. Не върви тоя номер.

Сравнението, аналогията между тях е така нелепа както ако сравниш комунистическата "демокрация", именно диктатурата и тиранията, със самата свобода и демокрация, със същината на самата свобода и демокрация.

То е същото, примерно, чесането да почнеш да го сравняваш с истинския секс, облизването да сравняваш със самото ядене, жаждата да сравняваш със самото пиене и други такива подобни.

Ама как да разберете и признаете това след като гледате на всичко случващо се в съвременния свят през изкривени от прекомерно много комунизъм в мозъците очи?!

Няма коментари: