Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 18 март 2011 г.

С погнуса и презрение към лъжците, подлеците и корумпираните предатели като Първанов

Иво Инджев е написал превъзходен коментар под заглавие (С)падна големият шлем на Първанов, в който чета:

... АЕЦ “Белене” шумно загуби войната в Тихия океан - не се заблуждавайте от бълбукането в приказките на премиера Борисов, който си държи главата над водата в тази буря. Няма да го бъде (АЕЦ “Белене”). Потъна като Атлантида заедно с потъналия в мълчание основен Атлант в руското енергийно проникване у нас, на чиито президентски плещи се крепеше плещенето за (почти) световното ни значение като “енергиен център на Балканите”.

Петролопроводът Бургас – Александрополис се разлюля смъртоносно и без земетресение. Удари го отдавна цунамито на глупавото планиране и се оказа, че от него няма нужда до такава степен, че руснаците направо ни помолиха да се откажем от него, за да не се налага да се излагат те с отказа от собствената глупост. И ние услужливо прикрихме тъпотията на Големия брат – като една малка запушалка на изхода от безизходната ситуация с проваления по рождение проект.

Сега май се отича и “Южният поток”...

... Тези три проекта не бяха ли онези същите, които Първанов обяви като връх на дълбоката дружба с Русия на 18 януари 2008 г. и ги нарече “голям шлем”?...


На тия думи просто не мога да се сдържа и ето, пиша там, в блога на Инджев, следния коментар:

Наистина, радващо е, че "Големият член" на таваришч Пырванович "спихна" - да употребя тази любима на таваришчите дума! - както се спихва продупчена гайда. Лъжльото Пырванович ще си остане в унизителната история на неговото президенстване само с лъжите си, с нищо друго; може би само и с мезонетите си де!

Една от тия големи лъжи на Пырвановский е лъжата за "Големия шлем-член", за "България - енергиен център на Русия на Балканский полуостров". Ще се запомни таваришч Гоцевич с това, че за всичките години на президенстването си беше не български държавен глава, а просто беше една маша в ръцете на кремълските си господари. Но ето че се спукаха балоните на гоцевите лъжи, истината въпреки старанията на лъжльовци като него излезе наяве и в края на краищата възтържествува!

А на подлите лъжци и на презрените слуги на руските интереси като него нека отдадем само дължимото презрение! И да изпитаме погнусата, която може да изпита човек с неувредена чувствителност: освен с погнуса как другояче човек да може да се отнася към такава отвратителна комунистическа гнус?!

2 коментара:

Ursus Major каза...

Абе вие двамата тъпанари що не се вземете?

Ангел Грънчаров каза...

Кои, Гоце и Пути(н) ли имаш предвид?!