Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 9 април 2011 г.

Русия показа, че няма да позволи на някакви си там българи да диктуват положението в България

Текстът по-долу е мой коментар към плаката (отляво) в блога на анонимниците, публикуван тая заран под заглавието Политически хазарт:

Явно някой вложи добри пари в тая кампания, а, таваришчи? Тя нима случайно съвпада с този най-тежък момент за България, който преживяваме сега? Едва ли. Няма нищо случайно на този свят...

Да, живеем в момент, в който България е сложена на колене пред Русия. Момент, в който Русия безсрамно показа и ддоказа, че може да си купи всеки, който поиска. Дори българския министър-председател!

Русия най-нагло показа, че няма да допусне и да позволи на някакви си там българи да диктуват положението в България, а че само на нея и принадлежи - "по право", като "освободителка" - тая рол. Тая историческа, пък и съвременна рол - на хегемон връз българските съдбини...

Прав беше великият Апостол на българската свобода: "Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби!". Точно така стана, български провидецо! Ний и днес като нация сме роби на Русия. Да, пълни роби на тираничната Северна империя. Империята на бащицата Путин...

Даже натрапените ни "български патриоти" от АТАКА се оказаха най-продажни руски мекерета, т.е. български предатели. Да, у нас за патриоти минават тъкмо предателите, да си български патриот означава да си български предател! Колкото по-голям и по-продажен предател си, за толкова по-голям патриот минаваш. За вечните български предатели и гъзолизци на Москва - комунистите - просто не си струва да се говори.

Даже шумният и така законспириран политическият проект "граждани за европейско развитие на България" начело със своя вожд - ГЕРБ - се оказа, че бил най-обикновено мероприятие на КГБ, т.е. мероприятие на най-злите душмани на България - руските комуноидни империалисти. Видяхте ли, най-сетне лъсна истинската същина на тоя бабаит, който на млади години е имал само една мечта: да учи във факултет "Държавна сигурност" на милиционерската "академия"! Сиреч, да стане български предател, щото "българската" ДС си е обикновен филиал на руската КГБ. Тогава не го взели в ДС, наложило се да стане пожарникар. Е, сега се сбъдна най-сетне мечтата му, успя и той да стане български предател: продаде България.

Горката България! Милата наша България е поставена отново на колене! Заради несметната пасмина предатели, зовящи се БСП, АТАКА, ГЕРБ. Ето ви сега истинската "тройна коалиция" от български предатели, готови без да им мигне окото да харижат България на Русия. Тя, прочее, тази коалиция вече е четворна, и петорна, щото и Доган, ченгето от ДС, и Алексей Петров-Трактора, и кой ли не още, няма начин да не са там. Разбрахте ли най-сетне, скъпи ми български малоумници и слабоумници, докъде ви доведе тая продажна комунистическа и ченгесарско-милиционерска гмеж?!

Видяхте ли снощи как Бойко Борисов лъжеше, мажеше и шикалкавеше: той бил най-твърд срещу домогванията на Русия! Туй, що той правеше, много ми приличаше, кой знае защо, на това една най-просперирала курва да вземе да ни увещава, че е най-гореща привърженичка на сексуалното въздържание, на аскетизма и на моралната чистота. Аман от лайнари, аман от предатели, аман от мизерници, аман от руски мекерета в тая сякаш прокълната държава! Простете, ама писна ми - и затова вече изобщо няма да подбирам думите!

"Българският" президент - резидент на Русия, неин доверен пълномощник по унизяването на днешна европейска България - е преизпълнен с щастие и нови надежди: той успя да изпълни поръчката на северния си господар от КГБ, таваришч Путин! Забележете: предателят Гоце е лауреат на наградата "Стефан Стамболов", учредена от един изтъкнат началник в ДС-КГБ, чието име нека не осквернява тоя текст! Може ли човешки ум да си представи по-голяма гавра от тази на тоя сякаш вървящ към гибел български свят?

Българските управници доказаха на целия свят, че съвсем не се смущават от унизителната роля, отредена на България: да бъде руски троянски кон в Европейския съюз и в НАТО. Важното е да падат пари, дават ли парици, всичко ще продадем, даже и Родината, нали така, другаря Сидеров? Какво ще кажеш насчет этога, а, таваришч Борисович?

Излишно е да се казва, че "българският" президент Гоце Първанов е ченге от ДС, т.е. български продажник на една тайна служба на една чужда, доказано антибългарска сила - КГБ, СССР, Русия. Него просто вече не трябва да го споменаваме.

И на тоя фон някакви си там анонимни лайнари призовават българското природонаселение да не гласува, да хвърли гласа си на вятъра, т.е. да се откаже от единственото, което може да спаси България - да се откаже от унизената, прекършената, осквернената, но все пак така жизнено потребна ни българска демокрация! И тия интернетни анонимни плъхове даже са ги купили - за 30 сребърника (в рубли, естествено) - като Юда Искариотский, представяте ли си?!

Да, на някой е изгодно българската демокрация да бъде доубита. И достойнството на България да бъде потъпкано в калта. Аз знам кой е тоя някой. А вий, скъпи наши родни реотани, загрявате ли кой е тоя "някой"? Досещате ли се, а? Ох, милите, не се досещат...

3 коментара:

Анонимен каза...

Ангеле, ходи с и пръсни кратуната проста с някой куршум…

Анонимен каза...

Русия е велика държава… Проблем?
Ха ха ха!

Томи Томев каза...

А защо на плаката за гласуване с писмото на Левски, го няма образа на гоцето първанов?