Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 2 април 2011 г.

Аз пък няма да хвърля гласа си на вятъра на предстоящите избори!

Анонимните пишещи в блога Истината такава, каквато можеше да бъде!? са направили мелодраматичен плакат и са го публикували под въпроса Ти, за кого ще гласуваш? (запетайката след "ти" е съвсем излишна ама както и да е). Наложи се да реагирам и затова там написах следния коментар - понеже аз, за разлика от мнозина, съвсем не се срамувам да кажа открито за коя политическа сила гласувам:

Аз пък ще гласувам за кандидата за президент от СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, защото само те са представителите на реформаторската сила (СДС), която промени България и създаде всички предпоставки да бъдем една нормална и благоденстваща демократична страна.

Само тия политици могат да се справят с комуно-кагебистко-ченгесарската мафия и олигархия, в резултат на чиито зловредни действия ние сега сме и най-бедни, и най-унизени сред страните от Европейския съюз.

Аз съм демократ, а не фантазьор и затова ще гласувам за доказани демократи…

3 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, всяко поколение има своето време. Как то ще го употреби, дали ще успее да се реализира или не, си зависи от него. И мине ли му времето, просто трябва да отстъпи. Сега на ход е следващото поколение – такова каквото е. Новото поколение ще прави това, което то смята за правилно и възможно и както намери за добре. Щом казваме, че ГЕРБ не са добре и трябва да гледаме за други, то тези други не трябва да са вече били преди. Трябва да са нови. Ако се появят нови, и подчертавам, МЛАДИ, ако ги преценя за надеждни, бих гласувал за тях. Но за стари вече не. Истината е в младите. Това, което по-възрастните могат да направят е да подкрепят младите, да дават съвети, когато има нужда, но без да ги ограничават и без да вземат решения вместо тях (младите).

jw

Анонимен каза...

Съжалявам,Г-н Грънчаров,но Иван Костов вече показа колко може.

Ангел Грънчаров каза...

Именно, именно, Костов показа, че може...

Не разбирам само защо съжалявате за това: нима искате всички наши политици да са все неуспешни?! Съжалявал, че сме имали един успешен политик и държавник, да се не начуди човек...

Чуден човек сте Вие, признавам си, озадачихте ме?!