Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 21 юни 2011 г.

Много места просто не могат да бъдат хубави като Долна баня

Публикацията ми от оня ден под заглавие Едно трепетно лято на реката предизвика интерес отклик, на който аз отговорих и така, струва ми се, се получи разнопосечен, но хубав и в някакъв смисъл поучителен разговор; ето го:

Анонимен каза: Това е хубав и някак си малко меланхоличен текст, на който би подхождало заглавие като у Радичков „Последното лято”.

А иначе водата в Марица край Долна баня топла ли е? Или тя там е все още не равнинна, а планинска и поради това студена река?

„Под с. Радуил долината на р. Марица губи планинския си вид и преминава в котловинната си част. Долината й е оформена по западните и северните части на Долнобанско-Костенецката котловина почти на границата между котловината и разклоненията на (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр.

[Прочети >>>]

Как да си купя книгата?

Няма коментари: