Представена публикация

Ще помогнем ли за лечението на г-н Любен Воденичаров?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде раз...

понеделник, 15 август 2011 г.

Дерзай, БатБойко! И, да не ти пука! Води ни нагоре – към Билото и Върховете сияйни! Въх!!!

Публикация в мой блог под заглавие Народът лудна по песента „Въх, рамо, рамо“, посветена на генерал Борисов! Пей, Биляно, пей, народе! Отпуши си душата! Ликуй, человечество!, която, прочее, нищо чудно да е най-коментираната публикация не само в българския, но и в световния интернет - 1265 коментара, компютрите блокират когато им се наложи да отварят тази страница! - днес е посетена от гербовак, който ни е ощастливил с публикуването на най-новото стихотворение, посветено на негова светлост Боко Борисов; ето, прочетете, порадвайте се и вие; прочее, авторът или човекът, който има заслугата да научим за туй стихотворение, се нарича Стефан Тодоров; също така да отбележа, че оставих оригиналната пунктуация и правопис; запазих ги за бъдещата история на нашето славно време; ето какво пише този самороден талант:

Само да речем на Комуниста Грънчаров и Измишльотиника му Константин, че:

„Въх рамо, рамо“ се пее!
В простора се рее!
БеСепе-то немее!…
А, БатБойко се смее!
И хич не му пука!

Дерзай, БатБойко! (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ВРЕМЕТО: Изкуството на свободата, изд. A&G, 2003 г., разм. 21,5/14,5 см., мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр., 8.00 лв. Книгата говори за “нещо”, което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда “добре познато”, съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се “съобразяваме”, но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време?, почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга “поглежда” в скритото “зад” мълчанието ни – за времето, живота, свободата.

3 коментара:

Кръстник Дроселмайер каза...

Като знаеш, че "компютрите блокират когато им се наложи да отварят тази страница" защо пускаш линк на страницата, овча главо?!? За да им блокират на хората компютрите и да кажат "Брииии, колко са мо популярни постовете на тоя Грънчаров, ашколсун!"
Нищо чудно, че Бг е това дередже.

Ангел Грънчаров каза...

За да предупредя хората го казвам, овча комунистическа главо... затуй го казвам, ний, нормалните хора, се различаваме от комунистите най-вече по това, че не вредим никому...

Кръстник Дроселмайер каза...

Чудно защо намесвате комунизма в този случай. Какво комунистическо имаше в гнева ми за забилия компютър? Аз също често не съм съгласен с вашите мнения, не ви наричам комунист. Ще обясните ли, или както винаги ще се спотаите гузно?