Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 6 септември 2011 г.

Кога ще дойде краят на политически шарлатани, тарикати, шмекери и лъжци като Гоце, Боко и прочие?

Дискусията, която помествам по-долу, е продължение на оная, която отразих в публикациите Требва ли Костов да тури ръка у джоба, да зафане да се чеше по корема и да се захили като Боко, та да почне да се харесва на „електората“? и също така на една друга, именно На безнравствената, лъжливата, безчестната, на мутренско-наглата и подла политика у нас изтича вече времето и може да се разглежда като техен (засега) завършек:

Ivo Berov: ... Не обсъждаме Костов бе, хора, обсъждаме Бълагария! Въпросът започва оттук нататък: как дясното в България да има повече влияние?

Ангел Грънчаров: Въпросът как да се засили дясното в България има един отговор: като десните, споделящите дясната философия хора почнат да се увеличават, а също и да се сплотяват или консолидират. Пътят за увеличиването на десните хора е един: всеки човек, съзнаващ се като дясномислещ, да привлича, а не да отблъсква хората около себе си към дясното. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: