Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 19 октомври 2011 г.

Кунева единствена може да обърка сметките на "правилните кандидати" на БСП и ГЕРБ, които ни пробутват

Журналистката Невена Гюрова е написала в блога си чудесна статия със заглавие Прошко Прошков и Меглена Кунева, в която пише и аргументирано обяснява защо ще гласува за тях - за Прошко на кметските и за Кунева на президентските. Съветвам ви да прочетете тази статия, в която има твърде много неизвестни за мен специално факти около личната история на Меглена Кунева, които Невена като информиран журналист е представила.

Аз тук няма да цитирам откъси от нейната твърде убедителна статия, понеже всеки може да иде и да я прочете сам. Ето какво счетох за нужно да напиша там като своя реакция:

Благодаря за толкова полезната статия! Аз също по свой път стигнах до убеждението да гласувам за Кунева, радвам се, че горната статия дава твърде много аргументи в подкрепа на позицията ми. Ще си позволя също да дам линк към статията на Невена Гюрова, та и читателите на моя блог с нейна помощ да се опитат да преосмислят позицията си и да гласуват разумно. (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: