Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 11 ноември 2011 г.

Гледайте утре предаване по БНТ с мое участие

Предаването вече е анонсирано в сайта на националната телевизия; ето:

Тема на деня

Малки истории, 12 ноември: Двадесет и две години след Прехода

Социално ток шоу

НАЧАЛО: 11.00 ч.

ОСНОВНИ ТЕМИ: "Двадесет и две години след Прехода"

УЧАСТВАТ: Цветозар Томов - социолог; Йонко Грозев - адвокат; Борис Луканов - маркетинг експерт; Ангел Грънчаров - писател/философ; Никола Михов - фотограф; Мартина Вачкова - актриса.

ЗАБЕЛЕЖКА: Като участник в това утрешно предаване Ви отправям специална покана да го гледате - и да ми стискате палци да не се изложа! Щото аз специално не съм "медиен лъв" като някои други и обикновено преди такива изяви много се вълнувам. Мисля и премислям какво ще кажа дни наред, а пък после, като започне предаването, казвам нещо съвсем различно. Но какво да се прави, това може да се тълкува и в позитивен смисъл, а именно - като проява на творчески импулс. Но все пак стискайте палци, много ще ми помогнете! :-) (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Нормално е човек да се вълнува преди това, особено ако е самокритичен. Само че не бива да изпадаме в крайна самокритичност и взискателност. Винаги има какво да се подобри, но ако сме тотални максималисти и перфекционисти, никога нищо не бихме могли да формулираме и кажем. Чета за големия руски пианист Владимир Софроницки (1901-1961), който в началото на концерти винаги бил много нервен и недоволен и понякога не е влизал във форма до средата, че и до самия край на програмата! А Иван Вазов например, както знаем, е бил слаб оратор и е произнасял само кратки, банални речи. Но мисля, че всичко утре ще е наред. Стискаме палци и успех!

Анонимен каза...

как беше: ни пуха ни пера!

Анонимен каза...

Интересно, за какво са Ви поканили в БНТ?Да говорите, дали сте преминал прехода (пубертета) чрез jerkoff?Ако не, опитайте публично - в ефир.
Понеже забелязах, че сте отправил предложение, името на ПГЕЕ, да бъде бъде променено на Стив Джобс, аз предлагам, да не се бърза и след време, в някой светъл ден, училището да бъде преименувано на Вас - а именно Handjob(s).Ако все още живеехме в едни предишни времена, Вие щяхте да правите blowjob(s), на личности, като Ленин.

Анонимен каза...

Мисля, че иемнно авторът на горния пост не е преминал през пубертета. Той е всичко друго, но не и духовит, освен това е скаран с българския език и правопис. Вярно, в интернет-форумите това няма значение, но нали авторът е с големи претенции. А англицизмите са съвсем неуместни, излишни и неоригинални. Ако става дума за простотии и псувни, славянските езици начело с руски, сръбски и полски са ненадминати. Препоръчвам му да се запознае с руския „мат”, това е съвсем друга класа. И въобще стига сте ни натрапвали този английски, започва да става досаден като руския едно време. И поне да беше британският английски, а не примитивният американски английски, който се състои от 3 думи.