Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 1 ноември 2011 г.

Светльо Витков - поредната изфабрикувана от кадрите на ДС политическа кукла на конци

Тъй нареченият "кристално честен кандидат" Светльо Витков беше харесан от много хора, които гласуваха за него един вид "протестно", "против всички". Аз още при обявяването на кандидатурата му изразих съмнение, че тоя смешник играе честно, понеже повече от очевидно беше, че с кандидатурата му се прави нещо като тест за наивници-малоумници - с цел да се провери колко от тях ще позволят гласовете им да бъдат отклонени от съответни други и сериозни кандидати. Разбира се, нямах "доказателства" за тезата си, въпреки строгите логически основания, от които изхождах.

Ето сега попадам на един коментар, който хвърля обилна светлина върху интересния казус: защото лицето Светльо се хвърли да се занимава с политика и защо манипулациите по време на тия избори придобиха такива застрашаващи демокрацията ни размери:

Споменал сте едно лице, което изглежда споминало се за публиката, но си плете поредната кошница – Бригадира Аспарухов.

Когато Светльо Витков започна авантюрата си с президентските избори бях решил да направя протестен вот чрез неговата кандидатура. Но за да не съм неинформиран и в протестния си вот, реших да поразровя малко в интернет за него. Не щеш ли, попаднах на интервю в интернет-медия (което остана скрито от всички други, не се публикува никъде другаде и беше напълно покрито), в което Витков с половин уста отговаря на въпрос за връзката му с въпросния Бригадир. Оказва се, че дъщерята на този вреден за България псевдо-разузнавач е PR на кампанията на Витков и негова приятелка. (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Светльо е, честен убеден съм! Просто един пич който си е казал, че все някой трябва да опита, все някой който не е от тях. Не може на всички да приписваме, че са дирижирани задкулисно... и е тъпо да го правим относно точно пък тия дето не са дирижирани. Светльо е пич, естествено това не значи, че става за президент, ПОПРИНЦИП. Като подчертавам думата попринцип имам предвид, ако попринцип имаше нормални кандидатури в България. Но при тая квази-демокрация с редовни ненормални кандидатури, най-нормален кандидат на мен лично ми изглеждаше, простака, циника... пича Светльо. Всъщност, аз не гласувах, но ако го бях направил щеше да е за Витков.

Задкулисието си имаше свой човек дето да го играе независим и всички знаем кой беше той/тя:) От какъв зор ще им е още един? 2-ро Витков до сега не е бил обществено, активен, тоест до момента със сигурност не е бил вербуван за нещо иначе биха го активирали по-рано, защото той си е известен от началото на промените. Като имам представа какъв характер е, съмнявам се на тия години да му дойдат на гости да го вербуват и той да се пречупи! По-скоро би ги отпратил с някой от гениялните си цинизми и простотии! Изобщо се съмнявам, да са го спохождали за вербовка.