Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 1 февруари 2012 г.

Как комунистите обезглавиха България

Нощта на 1 срещу 2 февруари 1945 г. е студена, тиха, с лек вятър...

Една шайка от комунистически главорези става автор на най-страховитото масово изтребление на държавници в цяла Европа – в тази вечер са разстреляни и хвърлени в общ гроб 3-ма регенти, 22 министри, 67 депутати, 47 генерали и висши офицери, 8 царски съветници и един княз. За сведение Нюрнбергският трибунал се „отчита” със само 14 постановени смъртни присъди за видни нацисти, докато българският „народен съд” с всичките си областни поделения директно избива 2 730 държавници.

Телата на държавният елит на България са струпани в бомбените ями. Камиони със сгурия са изсипани върху тях. Подравнено е с кал, сняг и кръв, много кръв. Малко сняг и много кръв има в онова утро на Централните софийски гробища.

Ето какво си спомня Царица Йоанна за тази зловеща нощ: (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Често привежданото сравнение между Нюрнбергския трибунал и Народния съд в България по ред причини е неправомерно. Отделно от Нюрнбергския съд в Германия е имало много процеси включително със смъртни присъди срещу националсоциалисти и колаборатори, същото важи за повечето други страни както в Източна, така и в Западна Европа. Във Франция например са екзекутирани около 10 000 души.

С това ни най-малко не искам да оневиня българските комунисти. Народният съд е едно чудовищно престъпление, още повече в страна, която въобще не е била активен участник във войната и в която не е имало никаква „фашистка” диктатура. Осъдените от Народния съд не са никакви „фашисти”, а социалният и културен елит на България.