Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 3 февруари 2012 г.

Руската стратегия за откъсването на България от Европа като антибългарски проект







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

6 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря ти, Борисе, че ми даде кода; сложих го тоя филм и аз... дано и други сторят същото, та повече хора да го гледат, убеден съм, че ефектът му е бумерангов, т.е. че са го правили идиоти и продажници...

Анонимен каза...

Бившият шеф на полското военно контраразузнаване Антони Мациеревич:

„На практика процесът, чрез който Русия контролира независимостта на окупираните по-рано страни е сложна тема. Но същността на системата се крепи на огромен и влиятелен елит, който е създаден и контролиран от Съветската система."

Анонимен каза...

Прекрасен филм!Това е истината за двете държави и народа!Обща история,култура,песни ,танци и музика!И разбира се православието,общия език и писменост!Навремето Соломон Паси казваше-,,Майната му на това православие,,-е донякъде успяха,но не съвсем!Няма да победят,не могат!Народът се лута по чужбина,убеждават го със всякакви средства,че е добре да няма корен,да бъде далеч от родители и роднини!А заветът на нашите възрожденци е точно обратния!Евразийския съюз-това е бъдещето!Общи пазари,основани на взаимопомощ!Другото са платени лъжи в долари!Проклети да сте католически геьове!

Анонимен каза...

Този филм събуди у мен само смях. В имперските идеи на авторите и в предателството на българските участници, няма нищо ново. Но смешното е, че този филм (очевидно изготвен за вътрешна употреба в Русия)всъщност работи против целите на авторите. Защото създава у руския зрител напълно погрешно впечатление за България и българите. На руския зрител се внушава, че мнозинството българи са русифили, че "движението на русофилите" и много влиятелно и т.н. А това просто не е вярно. В този смисъл филмът е особено полезен за българските национални интереси, защото заблуждава противника и го кара да вижда мечтите си като реалност.

Анонимен каза...

Филмът си е правен от руснаци, за руснаци и е направен професионално и кадърно. Подразни ме, че биха могли в разказа си да вмъкнат, че сме им дали и словото и библията, но това те никога не биха признали.Иначе, какво, бих приел и посрещнал гости от Русия, от Америка, от Турция, от където и да е. В същото време, това няма да ми попречи да съм за изчистването на страната ни от паметниците на съветската окупация. Няма да ми попречи, ако някой от гостите ми се заиграва с домашните ми, да му свия един зад врата и да му покажа вратата. Няма да ми попречи, когато изляза на пазара, да не се интересувам от кой купувам а какво купувам и на каква цена. Метрополията затова е митрополия, за да си защитава интересите. Ние трябва да си защитим нашите интереси, след като така или иначе, не сме случили на митрополия.
Маринов

Анонимен каза...

И отново лъжата :"200 000 хиляди загинали руски войници"-А са 10 пъти по -малко,а и не са само руски -имало е и финлански ,румънски и други