Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 19 април 2012 г.

Най-после ни се удава да се убедим що за пернàта птица е Бойко Борисов

Чета тая заран информация, съдържаща чудесна, дългочакана новина: Бивши агенти на ДС да не заемат 5 години ръководни постове, предлага СДС. Смятам, че тази стъпка е съвсем разумна и, макари позакъсняла, е възможност донякъде да си измием срама. И да противодействаме на безобразията и безочието на ченгетата, които напоследък се разпасаха дотам, че повече едва ли може. Ето един момент от тази информация, а пък по-долу можете да прочете и моя съвсем импулсивен коментар, който написах в сайта на това издание:

Време е България да се разграничи от комунистическото си минало и апарата, създаван от тайните служби и социалистическата номенклатура в продължение на десетилетия, заявяват от партията. Според партията същите тези кадри от комунизма продължават да заемат важни постове в държавата или биват задействани в различни икономически или политически проекти, популистки партии, които спъват развитието на държавата и пречат на всяка предприета реформа.

Един от мотивите за предложението, че страната сериозно изостава от другите европейски държави, които вече са приели подобни лустрационни закони. Време е политиците да приемат този морален акт и да покажат на българското общество желание за промяна, допълват от СДС.

Дясната партия определя проекта като сериозен тест за управляващата партия ГЕРБ. Това е тест, който трябва да издържат и пред европейските партньори от Европейската народна партия, към която ГЕРБ принадлежи, допълват от СДС.


А ето и моят кратък коментар: (ОЩЕ >>>)


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Бойко спря аец белене. дано шибне и ченгетата.