Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 19 май 2012 г.

Драги блогъри, никога не допущайте грешката да сте опозиция на новоизгряващи политически кумири!

Блогърът Комитата, който по едно време има неблагоразумието, макар и ненатрапващо се, да демонстрира известни, пък макар и твърде умерени сини симпатии, сега в блога си се хвали, че бил почетен от г-жа Кунева да бъде поканен на среща с нея на "известните блогъри". Срещата била протекла еди-как си, г-жа Кунева много мило се била отнесла към блогърстващите, и прочие; всичко било много фино, изискано, симпатично и европейско, в нейния стил. Има и снимки от събитието, които ще го увековечат за историята.

На тия снимки си личи и нежно и замечтано гледащият блогър Сула, който е нещо като най-близък изповедник на г-жа Кунева, т.е. е най-централно лице в новоучредяващото се "ново дясно гражданско движение барабар с партия", с която, за радост на всички олигархични медии, толкова милата г-жа Кунева ощастливи нацията. Явно на нея й е отредена видната историческа рол да бъде пореден спасител на многотърпеливата ни наивна нация, което е похвално, нищо че тоя път спасителят ще бъде с фуста. Та във връзка с тия забележителни исторически събития, предвещаващи нови апотеози на родната ни политика, моя милост се осмели да заяви следното в блога на самия г-н Комита: (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя.

Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

8 коментара:

Анонимен каза...

това във връзка с репортажа ли са тези въпроси ;-)

нямам намерение да правя политическа кариера, това неведнъж съм го споменавал.

Комитата

Ангел Грънчаров каза...

:-) Ще видим, ще видим... когато човек се забърше около властта, почва иначе да мисли... ако г-жа Кунева, примерно, Ви предложи един ден да станете културно аташе в Париж, та да Ви се отблагодари за услугите, смятам, че ще се позамислите твърде много, не е ли така?! :-)

Анонимен каза...

В смисъл ако Ботев беше с каска, а Левски с ботуши?

Комитата

Ангел Грънчаров каза...

Психология, г-н Комита, психология е това, човещинка, както го казва народецът...

Анонимен каза...

Окей, да видим как ще изненадам себе си.

Комитата

Ангел Грънчаров каза...

Ще отговоря по нашенски:

Дано, дано, ама... не вервам... :-)

Анонимен каза...

Отново ви попитам - защо тормозите хората, които използват демократичното си право да подкрепят дадена политическа кандидатура, която на вас не ви допада?

Анонимен каза...

сулеж пулев (защитника на "гражданите " чиновници) се изясни по радиото на хоризонта вече,та няма съмнение каде му сърбежа!Човека иска да е на бюро,не на клон!
Румен Бърцов - неграмотнио селянин!