Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 6 септември 2012 г.

Казано с брутална откровеност: ГЕРБ е всичко най-идиотско, лъжливо и крадливо, което остана от комунизма!

За да изясним финално какво е ГЕРБ, нека бъдем брутално откровени: ГЕРБ - това е най-радикалната тъмно червена утайка от БКП-БСП. В БСП от началото на прехода се бият крайните комунисти с умерените дето искат малко по-европейски път. В общи линии надделяха вторите, а радикалните червени каски бяха постепенно изтласкани.

Тази утайка в момента е в ГЕРБ. Състои се от болни от комунизъм съзнания и милиционери, а мозъчният тръст са агенти на ДС. ГЕРБ е БКП във възможно най-крайната й форма. Това са хора, които биха отменили Конституцията и биха стреляли по демонстранти ако имат възможност. Това са хора, които не разбират какво значи частна собственост, а за тях дребният и средният бизнес са само мошеници, заслужаващи бой.

Всичко най-идиотско, което остана от комунизма, сега е в ГЕРБ. Както като идеология, така и като човешки материал. Тази престъпна група би била в затвора ако предните управляващи бяха провели поне някакъв минимум наказателно преследване на тоталитарния режим. Но те се договаряха, договаряха, договаряха. И накрая стигнахме до това: до връщане на тъмно червената БКП във властта - начело с най-тъпите милиционери. Това е накратко ГЕРБ, ако ни кефи - имаме го... (ОЩЕ >>>)


Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни.

Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Анонимен каза...

Глупости на търкалета. Точно ГЕРБ клякат пред всеки протест и се съобразяват с общественото мнение. Това са червени измислици.

Ангел Грънчаров каза...

:-) Този горе е голям шегобиец... платен герберохваляч най-вероятно :-)