Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 13 ноември 2012 г.

Гнет, мрак и смрад, отравящи свободния демократичен дух...

Коментарът по-долу намерих под ето тази публикация: Ражда се нова книга, посветена на битката за либерализирането и демократизирането на отношенията в едно българско училище; публикувам го отделно понеже съдържа в себе си една съвсем човешка и гражданска реакция на случващото се, вярно, носеща в себе си известна крайност в оценките, която обаче я прави още по-честна, откровена, човечна и пряма. Нека обаче да се позамислят, ако могат, поне малко ония, които са в състояние да провокират с поведението си и такива емоции:

"Тоа Грънчаров съвсем превъртя..."

Е как да не му кажеш на това анонимно говедо, дето е успяло да извлече от равните си и безнадеждно плоскички и пошли мозъчни гънкички това членоразделно мучене, този елементарен зачатък на мислене, че има да се учи още много и пак не е сигурно, че ще му дойде акълец в куфалницата - за да схване колко назад се намира в стълбицата на човешкото развитие... (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 ЛВ., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд.

Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

13 ноенвври,2-ри беше на Святата Ми майче,пък моят след дни !Малко дни !
"Тайнствени анонимни сили ми отвръщат, сега-засега, със злокобен, вещаещ смърт "стих"!" - цитат!
Ето ти и моят да го предоставиш на "ДАНС" .Ставаш все повече и повече за смях,истина ти казвам АЗЪ,не анонимно !Алоо,събуди се беей!Тая виртуал реалити ти е попиляла напълно разсъдака !
IP-Adresse: 79.100.165.253
Provider: Bulgarian Telecommunications Company Plc.
Organisation: BTC Broadband Service
Region: Montana (BG)

"Псалми 22" от Новият Завет на Исуса Христа,НамереТе си го,прочетете какво ми е моментното състояние,за мен Пише,както там пише такае "едно към едно" от всинца ви ми сътворено,тук в изходното смърдело място на 'Партията" дето вси нещете да се покаже Истината,гриозната истина на "Задният ви двор" "либерални" всякакви чуждопоклонници,това бе другари "леви" "десни" "граждани бенбени еко",и тези в Кочинята засмърдяла от лъжа и грях именувана "национално радио",дето въртят три години "по тъч линията" там дето веселба ядене и пиене отиват да покажат и хвалебствия всеки да си подсигорява "фенове" клюкарки и клюкари "първопетльови" всекидневни и нощтни",а на мен да ми се казва "да не си копая сам трапа,аз съм си виниовен",при гостуването на "ред админа дето "до Чикаго и натзад " (кой плати пътешевствието) "Бакалската сметка,американска" - "Партията" та на "партията всички слугувате,не на Истината.И ти Гранчаров тънеш все по надоло и по надоло,като останалите,щото неси познал Истината ,Божията Истина ти никак неразбираема,та и за това "стихчето" анонимно ти неразбираемо,Физическата смърт другарю Грънчаров те плаши теб,Духовната обаче е страшната,при теб тяло,не душа,за това ти неясно и отъваш (теглиш към сатъна ,все по далвеч от Бог) :"либерални ценности" "патриотични".
"Който високо фръчи,зле пада и става за смях"
Румен Бърцов

Анонимен каза...

Всички БГ кочиня сте мъртви душици "виртуал реалити човеци",кяра гледате всеки да си не повреди,не ви пука какво сътворявате на "ближният",въобще несе трогвате лъжливи "вярващи" показни,показвате се пред другите лъжци паднали като вас,търчите по идули от простосмъртни лъже сътворени,"Боже дай ни дъжд да са наядем,и да са усмихваме" и др.работи.А какво рече бог и показа,когато "10-те" даде забравихте,Бог забравихте и гръб Му обърнахте,на животното във вас да угодите по ви хареса.А Рече Бог,"Внимателни,бъдете,да не се изненадате и език да прехапете като Дойда за Страшният Съд".Бог ,когато на Него му "кеф",тогава,не когато вие му наредите,според вашите изучени сметки без кръчмар.АЗЪ понеже,като рекъл съм не един а безброй пъти "ЗНАМ" та казвам,Истина ви казвам,цялата "грозна" Истина,вас пък неви харесва и бякате,както дявол от тамян бяга !Бягайте,избора всеки си прави за "посоките",кой на къде !
Амин !
Румен Бърцов АЗЪ 13 номер.

Ангел Грънчаров каза...

Бръцов, абе и ти си показа зъбките най-сетне, нали така? Я сега кажи кой ти плаща на теб да мърсиш блога ми - и да играеш тая сърцераздиратела роля? Кажи де, не се срамувай толкоз. Няма срамно. Все отнякъде требе да се живее. Кажи, душицо невинна. И предлагам ти сериозно, старай се думата "Бог" да не я използваш прекалено, бие на очи, използваш я и гдетотребе, и гдето не требе, като новопокръстен атеист я използваш тая дума и прави впечатление, бие на очи, сфащаш ли? И цитираш Библията така, както навремето партийните другари цитираха Ленин - обилно, пищно, постоянно, до задушаване. Недей злоупотребява и със Словото Божие, понял меня? А сега кажи кой те тури да дежуриш в моя блог, признай си, ще си облекчиш душата... аз съм човеколюбец, виждам, че нещо те мъчи, и то яката, та затуй питам, не за друго... требе да се разберем най-сетне, твоя театър, признавам си, ми омръзна, преситих се вече, все едно и също, все едно и също, като развален грамофон си станал... Чао и си облекчи душата, признай си, лошо нема. Ще те назначат друг блог да курираш, панимаешь меня?! Ти си от Монтана, тъй ли? Криводол откога стана от Монтана? Интересни работи... стават у Нашенско...