Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 18 март 2014 г.

Обява за "открит урок по философия", поставена днес в учителската стая - дойдоха и неколцина колеги



Анонимен каза: Направи видео с експеримента и го качи в твоя сайт да видим как е протекъл.

Ангел Грънчаров каза: Видео няма да има, но непременно ще опиша какво се случи; вкратце: случи се нещо прекрасно, твърде показателно и изразително, експериментът проработи! Получи се, по моето възприятие, чудесен катарзистичен ефект, учениците изразходваха голяма част от негативните си емоции, смяха се, забавляваха се, а след това сякаш почнаха да се променят в положителна посока. Още много имам да пиша относно моите наблюдения, но това е основното. Утре сутринта, живот и здраве да е, ще напиша какво се случи. Приложеният метод на съвременната психология според мен сработи, което е най-главното. (ОЩЕ >>>)

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Грънчаров това не са негативи а беше самата истина която не си признаваш.Време е са го приемеш че не ставаш за учител така че напускай.
Ученик от 11Д клас.

Анонимен каза...

Горният "анонимен" е пропуснал да се подпише - ако беше поне малко честен щеше да напише под изказването си ето какво:

"Стоянка Анастасова" :)