Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 12 юни 2014 г.

Най-вероятно лично ще присъствам на представянето на книгата на Иво Инджев "ТЕЧНА ДРУЖБА 2" в понеделник, заповядайте и вие!

Тази вечер бях поканен лично от г-н Инджев да присъствам на представянето на новата му книга "ТЕЧНА ДРУЖБА 2", което ще се състои пред Паметника на окупаторската червена армия в София на 16 юни, в понеделник. Ето неговата покана и също така и моя отговор:

Здравей,

Държа те поканя лично на представянето "Течна дружба 2", макар да съм наясно, че не бива да очаквам да пътешестваш от Пловдив за целта!

Поздрави, Иво

Здрасти,

Благодаря много за поканата! Аз имам доста работа в София и се надявам скоро да замина за столицата и да постоя там няколко дена, тъй че най-вероятно ще бъда на промоцията в понеделник. Живот и здраве да е само!

Желая ти голям успех на представянето и изобщо на книгата! Много се радвам, че в твое лице демократичната общност у нас има човек, който безкомпромисно пише и говори ония истини, които "петата колона" на Русия у нас тъй старателно се мъчи да скрие, разполагайки с мощна пропагандна машина и с колосален финансов ресурс.

Бог да ти дава здраве и сила за да издържиш на изпитанията, свързани с тежката борба, която водиш!

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров



Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: