Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 10 юли 2014 г.

Едно така любезно предупреждение, което възмутен патриот ми изпрати, придружено за по-голяма убедителност даже със снимка на Де Ниро!



По повод на кратка моя реплика в подкрепа на твърдението, че това, което наричаме с такова трогателно упоение "турско робство" не е такова, че е унизително така да обиждаме не само дедите си, като ги определяме като "пълни роби", като "истински роби" и пр., но и народа си да обиждаме, като го наричаме "робски", та значи по повод на това мое твърдение в публикацията "Турско робство" у нас наистина не е имало: само робът може да се гордее с това, че дедите му били роби!, по която в блога ми и на няколко места в интернет вече има над 100 коментара, днес получих на имейла си и ето тази не по-малко умилителна заплаха, придружена с подобаващата снимка:

Внимавай в картинката, боклук! Ти си знаеш, че става въпрос за тебе! Връщай си се обратно в адската змийска дупка и не се осмелявай повече да изпълзяваш в моята градина, защото ще ти размажа главата!!! Това е последно предупреждение!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: