Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 29 юли 2014 г.

Точен лакмус за разпознаване на... тъпанари

Някакво интернетно същество благоволи под мое изказване на едно място да се изкаже ето как:

Извинете, че констатирам очевидното, но… много си тъп... Ангел Грънчаров, ти си пълен малоумник!

Отвърнах му ето как, без изобщо да съм сигурен, че съществото ще ме разбере, ще ми схване мисълта:

Ангел Грънчаров каза: То е много спорно кой е тъпият, таваришч, нали знаеш, тъкмо най-умните във възприятието на тъпанарите изглеждат неописуемо тъпи :-)

Второ, не може "очевидно" да се забележи че някой, видите ли, бил "много тъп". За да се констатира такова нещо, се иска доста мислене. Полагане на умствени усилия се иска.

Извод: явно тъпият си ти, щом толкова "очевидно забеляза", без изобщо да мислиш, и установи, че моя милост бил "толкова много тъп" :-)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Защо се държите като разциврено 12-годишно дете, Грънчаров? Две възможности - или не сте пораснал, или вече ви тресе старческата инфантилност. Подозирам, че е второто.

Тотю

Ангел Грънчаров каза...

Подозирайте каквото си искате, таваришч Тотю, но тук не се иска да подозирате, а да разбирате. :-) Като не разбирате, не се обаждайте щото се излагате. По-добре е нищо да не кажеш отколкото да кажеш нищо... :-) Сфанахте ли какво хортувам?

Анонимен каза...

Схванах, другарю Грънчаров (нали бяхте казали, че така предпочитате да ви наричат, поради съветското ви образование и политическа подготовка в СССР?)

Тотю