Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 1 септември 2014 г.

Руската стратегия за поглъщането и на България си тече необезпокоявана от нищо



Близнашки, мини бързо "у лево"! И застани до Баце и Цецко!! МИР НО!!! За среща на таварищ Пути, равниииииис!

Сега разбрахте ли, че всички партии у нас са отгледани в руска полога? Тъпирите знаят ли, че пак ще гласуват за бетонирането на останалите тук-таме дюни, за Южен потоп, за който ще платим поне 4 милиарда за строителството му, без да получиме дори и стотинка полза, за Белене, Бургас-Александруполис, Лукойл (без измервателни прибори), за руския анклав "пристанище" Росенец, натъпкан с какво ли не????????? (без български контрол и присъствие), за войските на Газпром, накацали през 200 метра по трасето на Южния потоп, които остават там завинаги, за нови половин милион русняци по нашите земи, за руски съветници в общините и руски кметове, за нови поне десетина милиарда кредити за джобовете на руските олигарси, които ще изплащат и правнуците ни, за най-скъпия руски газ във Европа, който ще плащаме като попове??!!??!!???????????

Допуснатата за цвят неруска формация Реформаторски блок ще служи само да заблуждава Европа, че в България има нормална многопартийна система. Точно затова в момента медиите на мафията дават възможност на РБ да се чува от екрана и микрофона.

Халал да ви е, тъпири - вие си заслужавате мизерията!!!!!

Написа: Nikolov Konstantin


Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Bacho Кольо каза...

Не знам по каква случайност името на настоящия премиер е Близнашки. Но, казвам го с ясното съзнание че ще предизвикам бурни несъгласия отляво и отдясно, това е голям късмет за България.
Можеше да е К. Янакиев. Можеше да е О. Минчев. Можеше да е С. Безуханова. Можеше да е Н. Михайлова. Можеше да е, опазил Господ, С. Паси. Можеше да е Н. Младенов. Можеше да е...
За Близнашки
П.С. Най-тъжното е, че ако устиска на напъна и се противопостави на мераците на домораслите ястреби да ни вкарат в конфликт с Русия, след мандата си Близнашки ще бъде забравен от всички.

Bacho Кольо каза...

Това, че Близнашки реагира адекватно на шаламановата идиотщина е добре, но е крайно недостатъчно.
Ибо устами Шаламана Плевня глаголит.
А това вече е проблем. В такава трудна за света и най-вече за Европа ситуация, "това, което имаме като" президент представлява потенциална опасност за националната ни сигурност. Човек с халтава ценностна система, без политическа биография, абсолютно невеж в международните дела, човек с исторически култура на ниво седмокласник-четворкаджия...
П.С. Дано да направим някакам разумен колективен избор след два месеца, и да имаме премиер, способен да балансира в тая ситуация.

НезависимПолитолог каза...

Господин Грънчаров, искрено ви умолявам да спрете да бълвате в общественото пространство малоумни изказвания. Срам и позор за Вас, та Вие сте по-голям дезинформатор и от на Пеевски медиите!

Ангел Грънчаров каза...

И защо тъй реагирате, другарю "независим политолог", опорните точки на пропагандата на таваришч Путин ли наруших? И защо трябва да спра да пиша, бихте ли опитал да ми обясните внятно?

Ангел Грънчаров каза...

Драги Колю,от много време те наблюдавам с интерес тъй като ми е интересно в твое лице да разбера дали изобщо е възможен някакъв умствен и нравствен прогрес сред вас, русофилите (комунистофилите, то е едно и също). И установявам ето и сега, че сте неспособни на никакъв растеж: за да угодите на кремълските си господари сте способни да продадете не само България, но и собствените си майки и деца. Стига да ви дръпнат верижката откъм Московията. Аз не мога да квалифицирам продажността ви, човешкият език е беден и слаб за да опише предателската ви същина, душа, манталитет и пр.

Bacho Кольо каза...

"...сте способни да продадете не само България, но и собствените си майки и деца."

Продадох, се Грънчаров, продадох се. И земя продадох, и небо и майка си, и децата си. Ама плащат, да знаеш, добре плащат. И не в рубли, ееййй, в презряни долари. Ама какво да се прави, оценяват ме хората. Викат "Голям талнт имаш, добре работиш за нашата кауза!" Ей на, оня ден ми увеличиха хонорара - от 7.50 на 9 дол. /ред.
Като имаш предвид че работя на три фронта - в три форума. На ден обикновено пиша по 40 реда във възхвала на великия водач на света Путин В.В. или против мръсните американски империалисти.
360 дол. на ден. Как ти се струва?!? Не е зле, а? Как да не продаде човек майка си и кокошките си за толкова пари!