Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 2 септември 2015 г.

Най-нови изследвания потвърждават моя теория за крайно опасното разпространение на безчувствеността у нас



Американската агенция за социологически изследвания „Галъп“ разкри, че най-емоционалните жители на Европа са португалците, а най-неемоционалнитe – литовците, следвани от българите, предаде Mignews.

За социологическото проучване експертите от „Галъп“ са анкетирали жители на 148 държави по света за честотата на проявяване на такива емоции като гняв, печал, тревога, радост и т.н.

Най-емоционални в световен мащаб са жителите на Боливия.

Сред европейците най-емоционални са португалците, които са на 15 място в света. Емоционални са също жителите на Кипър (23 място), гърците (26 място), испанците (27 място), италианците (33 място).

Най-неемоционални сред жителите на ЕС са литовците (138 място), българите (132 място) и естонците (128 място).

Из: Гейоцид, автор: ИВО ИНДЖЕВ


КРАТЪК КОМЕНТАР: Наши сънародници, българи, са организирали трафика на хора, който доведе до т.н. камион на смъртта, загинаха в него около 70 човека, сред които и деца, задушени, а пък нашенците, дето са ги карали, като разбрали какво са направили, са избягали. Взели им парите за да ги прекарат, а пък след това ги убили. Или е само инцидент?

Аз обаче съм поразен, че не срещам тия дни човек, който по някакъв начин да покаже възмущението си от това, че се е случила тази трагедия, че българи са замесени в нея, ето това ме порази. Пълно мълчание! Тишина.

Май наистина сме най-безчувствените сред европейците, както твърди едно изследване...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимче каза...

Да си поръсим главите с пепел защото някакви дебили са направили глупост ? 0.о
То вярно, че като българин в чужбина основно слушам за изцепките ни, то българите с друго не се появяваме по международните медии, съответно околните си създават и съответното мнение за нас. Някои сигурно биха се срамували да се нарекат българи тук, но какво да се прави?
Някак си не се чувствам отговорен или свързан с хора извърващи подобни глупости.

Анонимен каза...

„Аз обаче съм поразен, че не срещам тия дни човек, който по някакъв начин да покаже възмущението си от това, че се е случила тази трагедия, че българи са замесени в нея, ето това ме порази. Пълно мълчание! Тишина.“
Да, така е щото стана ясно от снимки в австрийската преса публикувани в Нета, че става въпрос за бълг. Граждани от ромски произход и на Който са СМИ по либерастки и други причини не му е удобна тази информация. А и в много външни източници се споменава, че на Балканите, а и не само там /Унгария напр./, „бизнеса“ с трафик на хора се контролира и извършва от цигански бандити …

Ангел Грънчаров каза...

Няма никакво значение, че тия престъпници са български граждани от ромски произход. Същественото е, че са престъпници и български граждани.

Думата "либерастки" издава че освен расист сте и комунист. Не Ви стига, че сте комунист, ами отгоре на това сте и расист. :-) Предостатъчно Ви е да сте комунист, това нещо включва всички възможни пороци и идиотщини...