Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 28 февруари 2016 г.

Докога ще се примиряваме с издевателствата на руско-кагебистките ченгета с раса, на тия дяволи с раса?!



По повод на широко рекламираното из медиите събитие - виж Канонизират отец Серафим от Руската черква в София Христо Марков, бивш депутат и блогър от Пловдив е написал следния коментар Църквата ни е във фатална зависимост от руската, с който съм напълно съгласен, но все пак реших да кажа още нещичко; ето какво написах като коментар и в неговия блог, и представяйки публикацията му на страницата си във фейсбук:

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Нещата са пределно ясни и затова трябва да се казват в прав текст: както "нашата" ДС е филиал на руското КГБ, така и Българската православна църква е филиал на Руската православна църква по причина на това, първо, че нашите владици и патриархът, знайно е, са примерни служители на ДС, а пък че руските владици и руският патриарх са служители на КГБ това също се знае, руската църква също така е филиал на руското КГБ.

На това основание няма защо да се удивляваме поради това, че двете църкви едновременно проведоха акция по канонизирането на руския владика Серафим за светец и че това било унизително за БПЦ, щото тя по този начин демонстрирала пълната си зависимост от РПЦ! Няма как да е иначе при обстоятелствата, които посочих по-горе, и двете институции са така жестоко овладени, опошлени и изтерзани от комунистите-кагебистите и ченгетата, че се е стигнало до положението, че те съвсем не са нито "православни", нито "християнски", нито са църкви даже, те са станали идеологически оръдия на тайните служби на Русия за контрол над простолюдните и наивни народни "маси" и за експанзия на руския империализъм.

Факт е, че ние, българите, просто нямаме църква, у нас няма нито религия, нито вяра, а имаме само комунистическо-ченгесарска бесовщина, която използва регалиите и одеянията на някогашната наша православна църква за да лъже народа и от името на православието и на християнството да работи, казахме, за интересите на руския кагебистко-комунистически империализъм. А руският кагебистко-комунистически империализъм е чисто и просто материалистически, агресивен, бездуховен, човеконенавистнически и свободоненавистнически сатанизъм; да, нещата са стигнали дотам вместо религия, вместо църква, вместо православие и вместо вяра да имаме тъкмо противоположното на всичките тях!

Докато не осъзнаем тия неща и докато в църквата ни не се проведе решителна борба за изгонване на окупиралите цялата власт имперско-кагебистки и ченгесарски сатанисти, ние като народ и държава добро няма да видим, щото владението на тия всичките неща от комунистическо-имперските руски сатанисти, убеден съм, води до съвсем справедливия Божий гняв, а пък до Божий гняв води също така и нашето търпение, т.е. това, че се примиряваме с издевателствата на въпросните ченгета с раса, на въпросните дяволи с раса и с църквата ни, и с духа на народа ни, и с вековните ценности на народа ни, и с историята ни, и всичко друго, за което се сетите!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Църквата е провалена, хората разбраха, че свещениците са подменени с прости нагли милиционери които до вчера ги гонеха от храма и разбраха че тия храмове са изпразнени от духовно съдържание...

Goro Gorov

Анонимен каза...

Един палестинец (мюсюлманин естествено), УБИЕЦ на израелец (!) живее необезпокояван в Бълхария… 30 години, женен за бълхарка, ухилена като бостанска диня, негрозна курва... Че и ражда 3 деца oт тоя добитък, който е дори с бълхарски паспорт... Неслучайно на времето курва Ясер Арафат се целуваше с проститутка бай Тош...

BG, тва нещаCно предателско безхаберно племе, най-добре да се нарече рая безмозъчна черешовотопчеста, наистина не заслужава да съществува на таa планета и да цапа... Правосъдна система те щели да ми променят, таa сган колибарска безхаберна, и ква смешна комисия направили, детинските гъзове цуцулèсти, Русия им каза - алооо, деЦка градина смахната, докога ще ви освобождавам, нахуйници безполезни...

http://btvnovinite.bg/article/svetut/protest-na-zapadnija-brjag-zaradi-smartta-na-palestinec-v-sofija.html

====================================

А. от Австралия

Анонимен каза...

... в края на ХVІІІ век, когато последните тюркски държави – наследнички на Златната Орда – Ногайската Орда, Казахското и Кримското ханства, стават част от Руската империя. Отвъд руските граници остава само Хивинското ханство, контролиращо оазиса Хорезм. През втората половина на ХІХ век обаче, и Хива е завоювана от руснаците, а ханът става васал на руския император. Евразийската държава окончателно се възражда, макар и в нова форма. Разбира се, на този свят няма нищо вечно. След тежките исторически изпитания, свързани с Първата световна война и двете революции от 1917, Руската империя е постигната от участта на своята предшественица. Въпреки това, върху нейните руини, доста бързо, подобно на птицата Феникс от пепелта, се възражда нова гигантска евразийска държава – комунистическата съветска империя, просъществувала 70 години, от които 45 – като една от двете най-могъщи държави в света.
През 1991 обаче, Съветският съюз също се разпадна и днес Русия се намира в нова фаза от историческата спирала на своето развитие. Струва ми се, че отговорът на въпроса за нейното възраждане като велика държава, до голяма степен, следва да се търси в историческата традиция на формирането на нейната имперска държавност, където повече от очевидно е наследството на Златната Орда.

Goro Gorov

Анонимен каза...

"3. Разрушаване на религиите особено християнството... с изключение на създадената от самите тях обединена религия." - една от задачите на англоционистите, глобалистите, изграждащите НСР. Вие, господин Грънчаров, осъзнато или не, с или без грантове, с тези публикации работите за тях, работите за икуменическата ерес, работите за подчиняването на православието на Ватикана и юдеите. ПРАВОСЛАВИЕТО ще спаси света! Не го разрушавайте! (Комунизъм - отживелица от миналия век, използвана от глобалистите за разрушителна пропаганда. Под лозунга на антикомунизма се разрушава България. ИКУМЕНИЗМЪТ, подкрепен с щедри грантове от всякакви англоционистки организации, е най-големия враг на православието, а не комунизма!).

Четете Олга Четверикова, за да научите повече:

https://drive.google.com/.../0B1.../view

Тодор Пашов

Анонимен каза...

https://drive.google.com/file/d/0B1_QFgtvfgT1N3owamdvRFRha3c/view