Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 23 февруари 2016 г.

Покана и до г-жа Киркова, шеф на РИО-Пловдив - за участие в сбирката на Дискусионния клуб на ПГЕЕ-Пловдив в срядаПОКАНА ЛИЧНО КЪМ Г-ЖА И.КИРКОВА, НАЧАЛНИК НА РИО-ПЛОВДИВ:

Уважаема госпожо Киркова,

Преди време Ви бях писал, че имам идеята да се захвана с осъществяването на един интересен проект в ПГЕЕ-Пловдив. Вие тогава ми написахте писмо, в което имахте добрината да ми дадете, както разбрах, "карт бланш" за такава инициатива, което ме вдъхнови и окуражи дотам, че аз се захванах за работа и ето, вече съм готов, разработих проекта си.

В сряда, 23 февруари т.г. в ПГЕЕ-Пловдив ще промотирам инициативата си (в писмото до г-жа Кунева има приложена обявата за събитието). Позволявам си да поканя и Вас на него, убеден съм, че ще Ви е интересно, ще чуете важни и любопитни неща.

Убеден съм, че Вашето участие в това мероприятие ще бъде и вдъхновяващо за младите хора, участници в Клуба, а също и за колектива, за учителския екип на училището!

Ще се радвам да приемете моята покана! Вярвам, че ръководството на училището също ще я подкрепи!

Желая ви хубав ден!

С уважение: Ангел Грънчаров

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: