Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 9 март 2016 г.

Кратко обръщение към наивниците-избиратели, спомагащи за закопаването на свидното ни отечество



За да се хареса на повечко наивници та да стане евентуално президент Боко прави ден след ден коя от коя по-големи глупости. Ежи се на тоя или оня, изказва се неподготвен, прави се на разбирач по всичко, въпреки че издиша по всичко, перчи се, прави се на пич, целата му работа е да впечатли колкото се може повечко малоумници и да го подкрепят за президент. Идеята му е да отиде на "заслужен отдих" в Президентството - щото вече и гаргите разбраха, че изобщо не му е по силите да бъде премиер, просто му липсва умствения ресурс за такава една нелека работа. Боко нема нито една идея за напредък или за някакво постижение на управлението ни, нито една, той е абсолютно неадекватен за поста, който му подариха кукловодите на мафията - като финансираха медийното издигане на тоя некадърен шоумен до върховете на държавната власт.

Бойко премиер - хоп, 6-7 загубени години за България, Симеон премиер - още 4 годинки загубени; Дмитрич Станишев премиер - още 4 загубени годинки, прави общо 15 загубени години за България и българите; но тия 15 години са загубени за българите, но те обаче са спечелени години за мафията, за руско-българския крадлив ченгесариат, за ненаситната олигархия, за беззаконието по руски образец, което цари у нас. Това е положението, уважаеми дами и господа съдебни заседатели!

Та значи когато се изперчи нов бабаит като Боко, нов менте кандидат-оправяч на нацията (примерно Слави Трифонов, опази Боже!), то си правете сметката хубаво, щото както сте я подкарали, драги ми нашенски малоумници, дето избирате тия кукли на конци за управници, вие сте сте виновни в крайна сметка за това закопаване на свидното ни отечество!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: