Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 11 март 2016 г.

Наистина - как следва да наричаме поклонниците на Путин у нас?



Ето какво си казахме с един човек по повод така важния въпрос за ролята на шегата и иронията в живота, в политиката и в историята ни:

Георги Христов каза: В мрежите видях снимка на някакъв графит в Русия, на който пишеше (на руски): "Гейовете в Европа далеч не са толкова опасни, колкото педерасите в Кремъл!" (Нали част от руската пропаганда е против "гейската" Европа). Казват, че понякога една шега или афоризъм дава по-точна картина на ситуацията, отколкото томове философски съчинения. Мисля, че тази "сентенция" е такава! :-)

Ангел Грънчаров каза: Така е. Шегата (иронията) може това, което нищо друго не може. Иронията е най-мощното оръжие. Като стане един политик или управник смешен, нищо вече не може да му помогне. Та в тази връзка да припомня шегата, която И.Инджев предложи във връзка с празника на съветската жена 8-ми март: ако в партия ГЕРБ са подарили на жените в ГЕРБ по случай празника им гербери, то какво ли ще трябва да подарят на жените в партията на Путин? :-)

Горкият Путин, с тази своя шибана фамилия никога не може да има някакъв авторитет в България. Не виждате ли колко са смешни неговите поклонници у нас? (Сидеров, Гоце и прочие).

Впрочем, как ли следва да наричаме поклонниците на Путин у нас? :-)

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Ursus Major каза...

Грънчаров, голем си тъпанар бе, Грънчаров!