Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 19 март 2016 г.

Защо Борисов остави всички хора на сарайско-библиотекарската групировка на възлови постове?
... Още от самото начало на разговора Атанасов определи като "театър" изненадата на премиера от декларацията на неговите депутати.

ПРЕМИЕРЪТ: КАПИТАНЪТ В БРЮКСЕЛ, БУНТ НА КОРАБА

"Не можем да смятаме хората за балами. Преди 44-а година е имало вестник, казвал се е "Тарикатски вестник" и подзаглавието му е било "Да изтребим всички балами, за да няма тарикати", каза Атанасов. "Това е много слаб театър - хора, посочени лично от Бойко Борисов в листите на ГЕРБ като Караянчева и Ненков (б.р., депутатът от ГЕРБ Александър Ненков), се противопоставят на Борисов, а той се прави на изненадан от Брюксел", поясни Атанасов.

Атанасов, който подаде оставка като председател на парламентарната комисия по национална сигурност - позиция, която беше заета от лидера на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, поиска Борисов да дойде в Народното събрание.

"Имам тежки въпроси към него - защо остави всички хора на сарайско-библиотекарската групировка на възлови постове? Аз затова подадох оставка - Бойко Борисов влезе в ортаклък с хората на Доган, завладели ДАНС", каза Атанасов.

"Има тежки подозрения, че информацията от службата за подслушване на МВР - ДАТО, първо отива в сараите и после в институциите, казва Атанасов. Информацията от някои сектори на ДАНС директно се споделя в сарайско-библиотекарската групировка", твърди той.

"Управляващите страшно искат ДСБ да напусне Реформаторския блок, но това няма да стане - ние този блок сме го създали и няма да го продадем", казва Атанасов. (Прочети ДО КРАЯ)

ДОБАВКА: Виж също и коментара на И.Бедров по случая: Вече е официално: ГЕРБ срещу ГЕРБ

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), , 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: