Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 10 март 2016 г.

Другарите мафиоти и техните платени медийни мерзавци беснеят, отровна пяна тече от устите им, а това е признание, че тяхното ченгесаро-кагебистко царство е застрашено!




КОНТРА-СТРАНАА, КОНТРА-БЪЛГАААРИЯ - Олигарси, подопечните им политически марионетки и общественици, зависими от финансовия ресурс на поредната банка, която всички знаят коя е, но все още се чака да стане като с КТБ, написаха манифест в отговор на Манифеста за Републиката.

Ето го целият текст със запазен правопис:

Държавата е в опасност . Враговете на нашета държанка са мотивирани от милярди долари да клатят стабилността с искане за нормална правова държава, в която такива като нас да не злоупотребяват с власт, публични ресурси и политически чедъри!1 !

Да им таковаме майките, не ли? ?!


Много зеха да знаят , да говорат ,да сочат с пръсти!1 Да не сме паркирали на места за инвалиди жиповете,да не прибиваме хора на Околовръсното,да сме не защищавали контрабандата,трафика на хора, наркотици , и скъпоцености ! Съдебната система да не била по съвецки модел, а некаква соросоидна! !1

Искат да ни земат държавата,искат да ни земат залъка и да ни наложат некви чужди ценности за живеяне! Пу,мамичката , им!

Подпис: #КОЙ и приятели

Вижте и това: Манифестът на олигархията - за да видите как беснеят другарите мафиоти и техните платени медийни мерзавци, чието ченгесаро-кагебистко царство е очевидно застрашено; тече отровна пяна по устите им, което е най-верния знак за признание, че се чувстват застрашени. Което все пак е една твърде радостна новина!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: