Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 21 март 2016 г.

Я ги виж ти, че ми се праят гадните румънци на много напреднале?!




Бойко Борисов, министър-председател на България

Кратък мой коментар: Да, прав е госин Премиеро: изпревариле сме румънците по сичко - по безочие на управниците, по мафиотщина, по корупция, по тарикатлъци, по кражби и далавери на чиновници и управвници, по лъжи, по беззаконие, по липса на каквито и да било реформи, по зависимост от руската ченгесарско-кагебестка мафия, по бандитизъм (зер у нас премиер е бивша мутра!), по каквото си поискате все от тоя род сме изпревариле румънците! Тъй че да си знаят они местото! Я ги виж ти, че ми се праят они на много напреднале?!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Моника Маковей пред БНР:

"В България дори и институциите не работят. Нямате дела - имам предвид случаи срещу големите риби - министри, депутати, кметове, важни хора с пари и власт. Именно те са тестът за правосъдната система, а не делата срещу обикновени хора. Освен това нямате и политическа воля. А това е важно, защото именно политиците държат ключа към промяната. Те могат да променят системата, чрез законите, които гласуват." Една от „големите риби„ казва, че „Отдавна сме изпреварили румънците във всяко едно отношение“.„По делата им ще ги познаете„ пък казва Христос.

Radomir Parpulov