Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 27 април 2016 г.

Наглецът Борисов пак се гаври с нас, он, видите ли, ни бил пък дал сега централната гара, за която сме си били мечтали!



Синьо-червената мъгла ги е яд сега, за 20 години тухла върху тухла не е направено, радва се премиера, който игра на дузпи в спортната зала


На два-три дни даваме на българите това, което са мечтали, обяви премиерът Бойко Борисов при откриването на реконструираната Централна жп гара в София.

Борисов поиска да има снимка, на която да се види как е изглеждала гарата преди и каква е промяната й сега.

Това беше една съборетина, припомни той и допълни картината като обяви, че това било най-гадното място. Как изглеждаше Лъвов мост, как е в момента, припомни Бойко Борисов. Той лично се разходи из гарата.


„Знаеш ли колко ги е яд, ама те умират от мъка, от завист”, коментира премиерът, докато обикаляше със столичния кмет Йорданка Фандъкова. (Прочети ДО КРАЯ)

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Боко без капка неудобство демонстрира калпавото си комунистическо съзнание: он, видите ли, бил дал на българите това, за което те си били мечтаели! Тази комунистическа теория за ДАВАНЕТО от страна на държавата е крайно време да бъде изчистена от съзнанията, в това число и от премиерското такова, което очевидно е непоправимо увредено от комунизъм: държавата нищо не дава, няма държавни пари, а има само пари на данъкоплатците, това са думи на леди Тачър, е, какво излиза в такъв случай, кой кому е дал, чии са парите ма, тъпа тикво?! Ще разсъждаваш като говориш, десет пъти ще премисляш преди да избълваш поредния си идиотизъм, с който при това обиждаш нас, данъкоплантците: он, видите ли, ни бил дал централната гара, за която сме си били мечтали, откъде-накъде?! Да извади пари от собствените си спестявания (спестени от контрабанда и от бандитизъм) и да направи нещо, тогава ще има право да казва "Дадох ви!", но сега няма такова право. Да не говорим, че често он харчи европейски пари, които пък хептен не са негови, и пак, тиквата му с тиква, дърдори без умора: дадох ви метро, дадох ви магистрали, дадох ви детски градини, благодарете ми, благославяйте ме, цалувайте ми нозете! Идиот неден! Наглец неописуем! С чужда пита постоянно помен прави, наглецът му с наглец! Да, ама няма кой да му каже да се спре с тия идиотщини и наглости, нямаме журналисти, нямаме репортери, имаме само лакоми за пари насекоми, дето си продават душата на управниците!

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: