Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 19 април 2016 г.

Руснаците вече си създадоха паравоенно обединение за започване на истинска война срещу България по украинския модел
Хибридната война отиде надалеч, пусна пипала и извън интернет

На 20.02.2016 г. в град Бургас беше проведен форум определен от организаторите като патриотичен и най - нов в история на България! Форумът приключи с възникването на едно ново обединение, наречено "Обединени за България". В това обединение влизат "Организация за закрила на българските граждани" - Бургас, "20-ти април", "Велико Търново за гората", "Възрожденци", Г.О.Р.А., Клуб "Дертлиев", "Комитет за национално спасение", "Войнски съюз "Васил Левски", "БНО "Шипка" на форума присъстваха Живко Стоев, Николай Стоилов, Атанас Атанасов, Васил Алексиев, Васил Кльонков. Водещата организация в това обединение е Български воински съюз „Васил Левски“ и "БНО "Шипка""

През април беше проведен още един форум на вече новосформираното русофилско "Обединение за България".

Тези хора и организации се представят за независими и патриотични, против партийната система и за пряка демокрация, но това съвсем не е така. Много хубаво, но невярно!

Обединението е под контрола на руския проект "Балканский фронт Болгария" с лидер Евгений Викторович Новиков, депутат (1990—1995), по настоящем телевизионен водещ в канал "3Беларус". Той има двойно гражданство, руско и беларуско. Поредицата от негови пропагандни материали свързани с България се публикуват в russiapost.su и в youtube.com. Евгений Новиков се самоопределя като общественик работещ в областта на правата на човека, но това не отговаря на истината. Той определено се занимава с антизападни геополитически стратегии.

Това е един от неговите видео клипове, публикуван непосредствено след втория форум на "Обединение за България" на профила на "Воински съюз „Васил Левски".

В руския сай news-front.info има 4 публикувани пропагандни видеоматериали на Евгений Новиков с популистки послания насочени към българска аудитория, като я насочва към новообразуваната организация "Обединение за България". Видео посланията са публикувани на още няколко руски сайта. (Прочети ДО КРАЯ)Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: