Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 11 юни 2016 г.

Колкото и да е смешно, но за българо-руската ченгесаро-кагебистка мафия Слави Трифонов е "най-доброто", с което тя разполагаAlexandrina Pendatchanska каза: Сега! Само да ви кажа каква е схемата, ако още някой не я е разбрал: за президентските избори ни готвят цар - добре мотивиран, проверен и сигурен източник на стабилност и вечна дружба! Хайде, честит да ви е Сакскобурготският! Нидал Алгафари вече го бил "помолил". Преди го "помолиха" Доган и Илия Павлов. После да не кажете, че не сте знаели! По-зловещ сценарий надали има! Ще се опитат да ни принудят да избираме между Първанката или то! Само, моля, някой да не се опита да ми каже, че разбира се, по-добре царя! Не е по-добре, защото в същото! абсолютно същото, еднакво, кагебистко-кадесарко зло! Третата кандидатура ще е на някой Волен, естествено, за цвят и всяване на ужас! И тъй като вече многократно си доказвахме, че винаги може и по-лошо, това ще е просто поредното пропадане в очевидно бездънната пропаст на нашата безумна, безпаметна глупост!

Кратък мой коментар: Симеон, струва ми се, е неизбираем - защото е достатъчно компрометиран. По-компрометиран е от Гоцэ. Но да видим де. Ченгесарско-кагебистките манипулатори са доста опитни. Тъй че предупреждението е основателно.

Да, колкото и да е смешно, но за комуно-ченгесарската мафия Слави Трифонов наистина е "най-доброто", с което тя разполага за президентските избори. Той може да събере най-много гласове. Повече от Царо. Повече от Боко. Повече и от проф. Вучков даже! (Да не говорим за Гоцэ Первановый или Волный Сидеровский!) Тия смешници ченгесарските руско-български мафиоти наистина са съвсем зян откъм личности, но въпреки това са способни да ни изработят поне още един път. Докато се пробуди и последният идиот, който сега вижда у "Славито" новият пореден оправяч на нацията ни. Толкоз по този въпрос.

И в тази връзка пак се чувствам длъжен да ви напомня, че нашият български Картаген наистина е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: