Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 1 юни 2016 г.

Да помолим Иисус Христос да ни прости греховете и да стане наш Господ и СпасителИз: Господь любит вас!

Иисус е единственият път към Бога. Той е казал: "Я есмь путь и истина и жизнь; никто не приходит к Отцу как только через Меня."

Вие можете с вяра да помолите Иисус Христос да ви прости вашите грехове и да стане ваш Господ и Спасител, произнасяйки следната молитва:

Господи Иисусе, аз вярвам, че Ти си Син Божий! Аз се съзнавам като грешен и вярвам, че Ти умря на кръста за моите грехове! Моя Те, прости ми греховете и влез в моя живот, стани мой Господ и Спасител! Аз искам да започна нов живот, посветен на Тебе!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: