Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 22 юни 2016 г.

Защо, бе народе?????Българи, ние всички сме идиоти! Хърватите излязоха на многохиляден митинг да защитят учителите си и да искат истинска образователна реформа, а не бутафории. Ние не реагирахме дори при 27500 двойки от двете матури на явили се 53 000 ученици. Защо, бе народе?

Нима не ви интересува, че децата ви не учат нищо смислено в училище?

Нима не ви пука, че вместо да похарчите пари за семейна ваканция ги давате за частни уроци през цялата година?

Нима очаквате децата ви да уважават учителите си, щом министърката ги унижава публично по телевизията?

Нима не сте наясно, че растящото неграмотно поколение няма да може да ви изкара пенсиите, когато дойде ред да се пенсионирате?

Нима не сте наясно, че децата ви няма да имат никакъв шанс за реализация в живота с подобно образование и че това се прави целенасочено години наред?

Наясно сме!

С това и с още много, но още траем, а защо, не знаем! Стига!

Ако не излезем да защитим бъдещето на децата си, ние проваляме тях, проваляме и себе си като родители!

Стела Николова

ДОБАВКА от мен, Ангел Грънчаров: Ако не излезем да се борим за съвременно и качествено образование и за пълноценен личностен растеж на децата си, ние проваляме също така и страната си, проваляме България!

Освен това се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: