Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 13 юли 2016 г.

Едно предупреждение срещу мерзавците, ближещи краката на днешните властници



И нека да знаят всякакви артисти, музиканти, спортисти, журналисти, редактори, професори, директори и ректори, че Бойко Борисов ще падне от власт. И след него ще бъде изчистена цялата мутропросташка милиционерска сган, заграбила и настанила се във властта. Нека знаят, че петното върху тях ще остане дори след като си отидат от този свят.

Такива имаше много при Тодор Живков по време на съветския комунизъм у нас. И дълго време след 1990 г. тези нещастници, опетнили името си с хвалебствия към и облаги от диктатора, не смееха да си подадат носа пред обществото, а се бяха скрили в миши дупки. Откакто дойде Борисов на власт те и техните наследници надигнаха не само глава, но днес нагло морализаторстват и издевателстват над обществото.

Е, този път няма да проявим благородство и толерантност - както в началото на 90-те. Нека да запомнят това.

Димитрин Вичев


Е, аз настоявам да не си губим толерантността и благородството, щото иначе и ний, демократите, ще станем като тях, ще станем таман като комунистите - а това не бива да се случва! Техният пример не е достоен за следване според мен, напротив, за осъждане е. Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

За да бъде разрушен българския Картаген, трябва да си отговорим на няколко важни въпроса. Само ако се поставят правилните въпроси, може да се намерят и верните решения. За съжаление в посткомунистическите страни рядко или никога не се поставят правилните въпроси. Затова и долните точки ще срещнат пълно неразбиране и ще бъдат игнорирани, повечето хора просто няма да знаят какво да мислят и кажат по тях. И така:

ЗАЩО бяха направени промените през 1989?
Чрез какви механизми Москва продължава да контролира „бившите“ си сателити като България например?
Кой в действителност управлява България?
Къде се намира командният център?
По какви канали получават публичните политици-марионетки инструкции от центъра?