Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

неделя, 31 юли 2016 г.

Тия подлеци - Борисов, Доган и Първанов - ще затрият България без да им мигне окото!


Това което ще споделя, някой ще го приемат за несериозно, други ще си помислят, че съм чел много булевардни криминалета а трети, че ми се привиждат таласъми.

През 2010 година случайно попаднах в Правец между охранители на петролен бос. Тогава те се смеха как всяка събота Борисов (тогава премиер), Доган и Първанов (тогава президент) ходели при шефа им, играели карти и кроели планове. Смееха се че като се разделяли Бойко, който е почти два метра, прегръщал наполовина по-ниския Доган и си отправяли пожелания. Доган обикновено питал Борисов в понеделник в коя телевизия ще е и Бойко му казвал, че ще е при Барека в БТВ. Тогава Доган му поръчвал: "И да ме наплюеш еди-как си!". Тогава това го разказах на много приятели, но никой не ми вярваше. Сега вече много хора се увериха, че е така.


Сега същият приятелски кръг подготвя коварен капан за наивници. А той е Бойко Борисов да стане президент, а Георги Първанов в името на "националното помирение" да стане премиер. За това ГЕРБ не казват нищо за кандидатите си, а Първанов знаейки, много добре, че по конституция не може да бъде президент, разиграва разни циркови (в стил Пирински), постоянно натрапвайки кандидатурата си. Това го прави за да не допусне другите комунисти от БСП да издигнат кандидатура, която да им обърка пъзела. Това разбира се е съгласувано с бащицата Путин и е проигравано теоретично от логистите на Люблянка. За това и Борисов така си завъртя задника относно морските учения на НАТО в Черно море.


ДАНО ТОЗИ ВАРИАНТ ДА НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ - ЗАЩОТО ТЕЗИ ПОДЛЕЦИ ЩЕ ЗАТРИЯТ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО!

Пейо Делчев

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: