Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 16 август 2016 г.

С религията са способни да злоупотребяват само най-безскрупулните шарлатани, лъжци, мошеници и разбойници, т.е. най-арогантните комунисти-безбожнициБойко Борисов във фейсбук се пофали, добавяйки 30 нови снимки, на които се кръсти в Троянския манастир: Радвам се, че на днешния празник Успение Богородично с еврокомисаря Kristalina Georgieva и финансовия министър посетихме Троянския ставропигиален манастир „Успение Богородично”. 1,42 млн. лв. сме отпуснали за това място по време на предишния и сегашния ни мандат. Щастлив съм от това, което видях, поздравявам отговорните свещеници, участвали в осъществените ремонти и реставрации в манастира. Това е едно приказно място, което всички вярващи могат да посетят.


Кратък мой коментар: Как може да се фали че е дал пари на манастира?! Грозно безобразие! Нема ли кой да му каже, че е неприлично човек, като дава пари на манастир, да се фали публично що е сторил?! Христос е казвал че като даваш едната ръка не трябва да знае що прави другата, а тоя другар, г-н Премиеро, се фали, че дал пари, като капак на това не е дал свои пари, а наши, на данъкоплатците! Срамота! И при това се преструва, че вярва в Бога, пали свещи, кръсти се: дръжки, ако поне малко вярваше, това щеше да му проличи в поведението, а той си се държи като стопроцентов комунистическо-милиционерски дивак!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Ако ще се занимава с религиозна дейност, премиерът да бъде любезен да се оттегли от светските си постове и да престане да подарява парите на данъкоплатците. Правителството не е благотворителна организация и държавният бюджет не му е бащиния. Що за безобразие и наглост?!

Valentin Filtchev