Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 7 август 2016 г.

Дошла му некаква мислъ в главътъ, но като видела, че там нема никой, си отишла, върнала се обратно!


Вижте тази снимка! Е ли в състояние такава мутра да управлява? Според мен - НЕ! Да ходи да сади компири или да гледа овце - както препоръчваше на нас навремето!

Лила Кара



Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Анонимен каза...

Госпожо Кара, проблемът ни е не дали той може да управлява, а кой на негово място може да управлява по-добре и бъде независим - от местната олигархия, от външни сили, и в същото време да бъде компетентен, интуитивен, да внушава респект, да бъде приет от по-голяма част от обществото? Посочете едно име поне.

Питам, защото аз не се сещам за нито един.

Георги Велинов

Ангел Грънчаров каза...

Аз пък се сещам за много по-добри политици и управници от Боко...

Но според Вас излиза, че Боко е незаменим, така ли, г-н Велинов?! Нема друг като Боко управник, тази ли Ви е мисълта? Значи, излиза, че Боко требе да ни управлява докато е жив, това ли искате да ни предложите?!

Анонимен каза...

Ето разговора на Борисов с Путин. Превеждам точно. И още нещо.
- Г-н Путин, Вие ли сте?
- Не, баба ти е.
- Може ли да разговарям с Теменужка Петкова?
- Чакай да видя коя смяна е.
След 2 минути.
- Там ли си още?
- Да..да.
- На смяна е в момента. Мете в метрото.
- Колко пари е изработила?
- Чисто е внесла в банка за погасяване на неустойките по реактора за 5 дни - 45 долара.
- Благодаря Владимир . А да....
Тъъът..
"Затвори ми. А, ако пратя целия парламент и МС да метат улиците на Москва, дали ще го изработят, дееба и реактора?... Не, по-добре е да стана президент. "
Чъкър, чъкър, тъъъът. Чкч.
- Кажи Борисов. - изчурулика ядосано Губернатора.
- Реших да ме кандидатирате за президент.
- Аа, звънял си на Путин пак. Лягай си.
Тъъъът.
Ясно, пак ще се лъже.

Ot Атанас Манушкин

Анонимен каза...

"... Президентският ход с Борисов е реално обсъждан в партията и изказванията на Цветан Цветанов, както и намеците на самия премиер не са само импровизация. Не само това, но от ГЕРБ вече започват да тестват идеята за евентуално Велико народно събрание, което да разшири президентските правомощия."

Ето това вече е изключително опасна работа!

Stoyan Panchev

Анонимен каза...

Обикновен колониализъм - възможен само ако метрополията предварително е успяла да назначи колониална администрация по свой вкус в колонизираната територия. След като колониалната администрация е поела ангажименти изцяло в ущърб на колонизираното население и в полза на имперската столица, естественият цикъл оттам-нататък е спирала на нарастващата задлъжнялост и обедняване до просешка тояга.

Ognyan Minchev