Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 27 август 2016 г.

Ето каква е ползата ни от Европейския съюз, изразена в парични приходи




България е спечелила 17 милиарда лева от членството на страната в Европейския съюз. Това става ясно от отговор на вицепремиера по европейските фондове Томислав Дончев до депутат от опозицията, предаде БГНЕС. Справката изчислява вноските, които страната ни внася всяка година в бюджета на ЕС и постъпилите средства от европейските фондове.

За периода 01 януари 2007 – 31 декември 2015 г. България е внесла в бюджета на ЕС общо 7,155 млрд. лева. Докато през 2007 г. сме внесли близо 600 млн. лева, то през годините 2013, 2014 и 2015 тези средства са над 900 млн. лева. За същия период страната ни е получила общо 24,1 млрд. лева. През 2007 г. са получени малко над 1 млрд. лева, докато през 2015 г. получените от страната ни пари от ЕС възлизат на почти 5 млрд. лева.

Коментар на ‎Valentin Petrov‎: Ето, това е "диктатурата" на ЕС и НАТО. Ако не бяхме зависими и крадени от Кремъл, ако бяхме провели реална декомунизация и пълна лустрация, ако бяхме забранили руската пета колона, сега щяхме да сме поне като Чехия.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: