Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 4 октомври 2016 г.

Боко тури Цецка за президентка само за да му подгрява 5 годинки стола в Президентството!



В интерес на истината, Божеството от Банкя вчера най много унижи Цецка Цачева. Първо каза, че на следващите избори той щял да се кандидатира за президент, или сега Цецка да му пази и топли стола. След това когато обясняваше защо не е издигнал някой от другите кандидати каза следното: "Йорданка Фандъкова ми е по-важна в София, а не на "Дондуков" 2, каза премиерът.

За Томислав Дончев посочи, че е бивш кмет, харесван от хората в център-дясно, "малко намръщен". Но вицепремиерът бил генераторът на идеи в правителството. Смело мога да кажа, че ми е най-лесният човек за работа, разбира от половин дума, дава решения. Затова по-важно за Борисов било той да му остане заместник.

Министър-председателят не искал да се раздели и с кмета на Бургас Димитър Николов, който е направил много за града си и си тежал на мястото."

А излезе, че от Цецка нямал нужда, не му трябвала и за това я слагал да му пази стола.

Пейо Делчев

Кратък мой коментар: Да, наистина излиза, че Боко издигна Цецка само за това да му пази и да му топли стола в президентството! :-) Тая Цецка най-топлия задник ли има, та й отреди таз рол да му топли президентското кресло, в което он щял бил да благоволи да седне след 5 години?!

Интересно е също, че чувството за достойнство у тая другарка Цачева е така притъпено, че она, горката, изобщо не усети обидата!!!

Персона с толкова отвратителен слугински манталитет, която няма елементарно чувство за достойнство и се оставя да бъде подигравана публично без никаква реакция, не може да бъде държавен глава на България!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Кой ще бъде президент на България, се решава от Монтерей, респ. от Кремълските стратези, това няма нищо общо с (Бойко) Методиев.